19/4 – om att må crappy men äntligen få nytta av Robert for free.

18/4 - om IKEA all in.
20/4 - om 'have you tried turning it off and on again?'...

Det suger att tvingas ta en sjukdag men bättre kurera än krassla ihop helt. Känns trots allt okej då att somna i soffan på förmiddan och vakna till Blow på Canal+ Hits. Jag har inte sett den förr och den har ju så många bra skådespelare i sig. Både Ray Liotta och Penélope Cruz är ju så himla bra *host host*

Själva temat dock… jag avskyr droger nästan mer än krig. En annan sak jag ogillar, fast inte lika mycket förstås, är att den lilla bordsantennen är lika kass som jag så ömsom är det ljudet ömsom bilden som försvinner. Blidde rätt irriterad när den valde att tappa bild just när flickvännen skulle avslöja nåt i stil med ”jag håller på att dö”. Nåväl. Inget dåligt som inte har nåt bra med sig: hjärtat skuttade lite extra och jag kom på att jag glömt min medusin. Sedär ja! Tack för det Johnny.

18/4 - om IKEA all in.
20/4 - om 'have you tried turning it off and on again?'...
4 comments Lägg till din
 1. Och barnen åt pannkakor hos mormor… och var för första gången liiite ostyriga! Men emellanåt (får jag inte glömma att tillägga) är de kompisar som kramas och tröstas!

  Hoppas du inte smittar dem med crapyset bara!
  Kryas!!!

  1. Dom ÄR gulliga! För det mesta 😉 Pannkakorna berättades om, kivet ville de inte kännas vid däremot ;p

   Tack och krams för kryhälsningar!

 2. Skönt att få sova lite när man är sjuk. Åsså få ha tv:n för sig själv. Det är nog vi mammor inte bortskämda med… Krya på dig & kramar! 🙂

  1. Haha! Nja… det där handlar väl om att anpassa antalet apparater till möjliga tittare 😀 fast jag tittar nog minst i familjen. Det är ju liksom aldrig nåt att glo på tycker jag?

   Tack för önskningar från dig också!
   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *