25/4 – om en födelsedag (eller två), lur på Facebook, två Margaretor, en CL-final samt en massa nya vårskor att välja bland.

Dagsens tips: deklarera enkelt.
26/4 - om tre poäng på Vallen!

Idag fyller min pappa år! – trettio fler än mig: grattis! På lördag är det min tur och vi firar ihop då. Idag var vi bara och hälsade på en snabbis och bytte barnteckningar mot kaffe och ”tårta”. Trevligt var det! Och min gamla farfar (92 fyllde han i mars) som bor granne med min far skuttade också in å socialiserade lite. Skoj!

Alltså. Är det nån som har missat att H&M skänker bort presentkort på Facabook? Presentkort á $500. Alltså igen. Ärligt? Skänka bort presentkort på treåetthalvt tusen? Styck?! Nä. Inte troligt. Och ändå ser jag massa kloka mänskor dela länken? But why? Är alla vårtrötta och yra? Menmen. Vad vet jag? Det kanske är på riktigt å då sitter jag här med min tvättade näsa 🙂

En alldeles fantastiskt skojig historia från regeringskansliet berättas idag, bl a av SVT. Miljöminister Lena Ek bjöd på miljömiddag och bland politiker och diplomater bjöds forna jordbruksministern Margareta Winberg in. Problemet var bara, inbjudan gick hem till fel Winberg! Läs artikeln om du inte redan gjort det, det är rolig läsning!

Nu är det klart. Chelsea får den 19 maj möta Bayern München i Champion League-finalen. Maken är lite orolig. Inte nog med att tysklaget är vassa, finalen spelas liksom i München. Personligen ser jag mer fram emot morgondagens kamp på Påskbergsvallen, Varbergs BoIS och Falkenbergs FF drabbar samman i det första av alla Hallandsderbyn, i Superettan. Blir min första match på Vallen i år. Räknar naturligtvis med seger.

På lunchen idag passade jag på att fylla på förrådet av små vårskor i slitåslängmodell.


har man inte barnens fötter med till skoaffären får man ta skorna med hem till fötterna!

Alla dojjor ska gifvetvis inte behöva bo kvar, tre par ska direkt tillbaka varav ett bytas till annan size, men jag var osäker på storlekar och köpte medvetet för många. Dom svarta med gulddetaljer låg i en rea-korg (sjuttinie spänn) men särskilt nöjd är jag annars med fyndade conversen: luddfodrade och perfekta vårskor kommer dom sitta som en smäck (läs: sko) på fyraåringens tassar på förskolan! Jag spanade på dem redan i höstas men tyckte sjuhundra spänn var lite saftigt. Trehundrasexti är liksom mer min melodi!

Tjenixen!

Dagsens tips: deklarera enkelt.
26/4 - om tre poäng på Vallen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *