4/4 – om en välplanerat crappy natt, en påskfest och ett ponnylekis.

Dagsens tips: fall inte i gropen att bli förvånad...
5/4 - om KATASTROFLARM.

Millan var vaken mellan kvart i tre och fem inatt… uääh just vargtimman är ju när vi behöver vår sömn… Men, positivt är att hon iaf valde en natt till ledig dag. Det hade inte blivit lätt att jobba idag…

Istället blev det påskfest på förskolan å då var det helt okej att ha små ögon 🙂 Emmi försvann genast till sina kompisar på sin avdelning men lilla Milla höll sig mycket tätt intill Mattias å mig. Mycket tätt 😉 Vi promenerade upp i Påskbergsskogen och sjöng påsksånger och sen kom det en påskkyckling på besök. Han hade med sig två stora påskägg med mumsbitar! Nåt kaffe hade han inte däremot, men den friska soliga utflykten piggade ändå upp! Härligt!

På seneftermiddagen/kvällen var det dags för ponnylekispremiär! EmmaLi fick rida Dimma (som nog är den häst hon ridit mest) och det gick som en vals. Solen sken fortfarande från aprilblå himmel men vinden var isbit över paddocken där de fick öva svängar och start å stopp. De små hästarna var pigga och fina och t o m Dimma Brio-tax hade schvung i steget! Anar det blir lite mindre piggt desto längre på terminen vi kommer 😉

Dagsens tips: fall inte i gropen att bli förvånad...
5/4 - om KATASTROFLARM.
2 comments Lägg till din
    1. Jaaa! Leda kanske? Det är nog promenadridning då och det är supermysigt att gå där med alla dom små hästarna på rad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *