Dagsens tips: boxee box.

...som fortsättning på påskriset...
9/4 - om gårdagsens traditionella äggmålarmiddag.

Mediaspelare är idag skojigt användarvänliga och ett smidigt sätt att ”koppla upp sin tv på internet”. Du kan komma åt filer, t ex foton och filmer, du har i nätverket – på datorer, hårddiskar etc – eller direkt via usb och i vissa fall även surfa på webben.

Jag köpte och testade ju en ATV (Apple TV) i vintras men blev inte särdeles imponerad. Boxee boxen däremot känns som en mycket mer komplett mediaspelare. Med direktaccess till bl a SVT Play är det här den typ av produkt som passat i vårt hem – istället för todajfor appleprylen!

Nu är det priskrig på Boxee boxar och billigare än så här har de (väl?!) aldrig varit tidigare! Gifvetvis vågar jag inte sia varken bu eller bä om priset… det kan gå ner ytterligare, men det kan också gå tillbaka upp (1890:- har boxee kostat på netonnet i evigheters evigheter)… Den som har is i magen kanske antingen gör en ännu bättre affär, eller får biten svans! 😉

...som fortsättning på påskriset...
9/4 - om gårdagsens traditionella äggmålarmiddag.
6 comments Lägg till din
    1. Jajemen! Den har inbyggt stöd för WiFi (och UPnP, vilket betyder att den ”gör jobbet själv”)! Så, den enda kabel du behöver är en HDMI till tv:n.

      Krams tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *