Dagsens tips: deklarera enkelt.

23/4 - om en inställd fika på Kanonberget, men en fin promenad.
25/4 - om en födelsedag (eller två), lur på Facebook, två Margaretor, en CL-final samt en massa nya vårskor att välja bland.

20120424-162447.jpg

23/4 - om en inställd fika på Kanonberget, men en fin promenad.
25/4 - om en födelsedag (eller två), lur på Facebook, två Margaretor, en CL-final samt en massa nya vårskor att välja bland.
6 comments Lägg till din
 1. Jag måste visst in och ändra lite som bara gick att göra manuellt eller över nätet. Nåja det löser sig bara jag tar tag i det.

  1. Här har inte sålts nåt alls å inte åkt nån bil till jobb heller så det var bara att titta, trycka och godkänna. Smidigt!

 2. Tack för påminnelsen ulls 🙂 hade helt glömt av det. Kul att träffa dig idag 🙂 kraaam

  1. Oj kan bli dyrt att glömma 😀

   Skoj att se dig med! Träffar dig gärna mycket snart igen, för att skåda nya frillan å allt!

   Krams!

 3. Den appen har jag inte testat fast jag har sett att den finns. Gjorde bort min deklaration innan den damp ner i brevlådan. Råkade se på nätet att skatteverket hade ”öppnat” så jag gjorde bort det direkt. Fast då har jag bara att ”skriva under” så är det klart! 🙂

  Kram!

  1. Jag deklarerade med den redan förra året och de enda ändringar jag hade var resavdrag, och dom gjorde jag direkt i appen! Det är grymt smidigt att göra det direkt, annars sitter man där den 2 maj kl kvart i tolv och blir förbaskad för att det är så segt att komma in på deras sajt… *talar-inte-av-erfarenhet* ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *