…som fortsättning på påskriset…

7/4 - om påskris.
Dagsens tips: boxee box.

Förresten. Igår fick min familj, med hjälp av sent ställd förfrågan i egen logg på facebook, till vår förvåning snabbt ihop ett långbord vänner till Lekstugan (ett lekland i stan). Det är nåt speciellt med lediga röda dagar, så är det bara *känner mig inte alls som Handels-anställd för ett kort ögonblick*!

Idag vankas jobb och jag ser fram emot att få guida påskpigga kunder i djungeln av trender och teknik. Imorron tänker jag också hjälpa kunder i plåtlådan, tills vi stänger kl fem, för att sen skynda till hembjudna goa vänner och vår traditionella äggmålarpåskmiddag. Sen tänker jag vara ”trött” hela måndagen (kidsen hos barnvakt, don’t worry!) för att på tisdag mysa med familjen hela dan! Det är nåt speciellt med arbetade röda dagar, så är det bara *känner mig himla nöjd med att få sprida ut påskledigheten*! 🙂

7/4 - om påskris.
Dagsens tips: boxee box.
2 comments Lägg till din
 1. Känner igen mig i det du skriver om röda dagar – skönt att vara ledig och ok att jobba! Framför allt då det ger extra klirr i kassan…

  Apropå det där med teknikprylar är jag smått impad av dig, själv är både jag och gubben rena hej-kom-och-hjälp-mig när det gäller det mesta i prylväg. Tur att sådana som du finns!

  Påskakram på dig ♥

  1. Ja nu förtiden kan jag inte hitta så många dåliga saker med att jobba helger faktiskt! Det blir färre dagar för kidsen på förskolan också 🙂

   Det där med tekniken… äh, det är ju inte bara ett intresse från min sida: det är ett jobb också 😀

   Kramar tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *