10/5 – om how ullisar goes yoga.

9/5 - om varningssignaler?
11/5 - om helgen som kommer.

Ila ila från jobb till buss till hem till inte hitta träningsbrallor till cykla fort fort till Varmbadhuset och min första riktiga yoga-klass till… känna mig som en ko i glashus. Hundar katter träd krigare *flåsflås* solhälsning plankor kobra *jaa en position jag kan heja McKenzie* fler krigare träd en ko och slutligen avslappning och ja’ba *hur ska jag kunna slappna i en bred plog?* men sen… wow aromadoft och total avslappning i nåt som skulle kunna kallas ursnabbt meditativt tillstånd och jag försvann i mindfulnessen och blev så glad!

Jag gillar’t! Men behöver en snabbkurs i teknik o positioner och lära mig att hela tiden andas som ett hav? Hilfe, du erfarna! Bokar gärna in mig på yoga för dummies?

9/5 - om varningssignaler?
11/5 - om helgen som kommer.
8 comments Lägg till din
 1. Yoga för dummies vill jag också gå. Senast jag var på Yoga stog jag på huvudet…

   1. Jo, jag klarar bara andningen om jag verkligen koncentrerar mig och har aldrig fått lära mig hur den ska funka utan gör bara som instruktören säger.

    Det är över ett år sedan jag hamnade på ett pass som var alldeles för svårt för mig men tack vare liten grupp och duktig instruktör blev det huvudstående för mig också.

    1. Det handlar ju bara om att våga och inte pressa sig hårdare än att kontrollen bibehålls! Det är ju inget farligt, och mitt pass var mycket ”tyngre” och mindre balansaktigt än jag befarat. Det kändes bra för jag är hellre svag än trillad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *