10 comments Lägg till din
  1. Nä det måste vara en annan cirkus! Jag går bara på såna där det finns elefanter, tigrar och två zebrahästar. Minst 😀

  1. Jag kan inte minnas att jag var så förtjust i cirkus när jag var liten (tyckte bäst om att få hälsa på djuren i paus), men en gång i tidiga tonåren plankade vi in på Cirkus Scott efter fotbollsträningen och då fick jag plötsligt insikt att cirkus är mer än skuttande hundar och snabelviftande elefanter.

   Nu för tiden är jag ju rätt besvärlig och sådär djurvänlig så jag vill bara ta med barnen på cirkusar som inte har vilda djur i sina föreställningar. Och Cirkus Skratt (som vi var på) är förvisso rätt ”töntig” men oj vad ungarna älskar det och jag gillar att det är mänskligt, operfekt och rätt familjärt 🙂

 1. Men så underbart med lite cirkus. Hoppas det blev bra och att flickorna var nöjda och glada. 🙂

  Sen skickar jag en hejarop i massor när du tränar!! Försöker också komma igång med det igen. Har ju liksom legat i…hmmm….ide ett tag….

  Kram!

  1. EmmaLi älskade! Och Milla, tja… hon satt still nästan hela tiden och det är det bästa betyg hon kan ge tror jag!

   Äh det är inte direkt som att jag är elitsatsare. Mest gett mig på att försöka ”röra mig i grupp” till t ex musik 🙂 men tack för hejja och pepp! Det ger energi!

   Krams!

 2. Själv är jag lite rädd för cirkusmiljön, har ingen aning om varför men det ligger nog långt tillbaka i någon barndomsupplevelse. Mina barnbarn däremot älskar cirkus.

  PS: Kul att du kommenterade mitt inlägg, tusen tack!
  Och så hittade jag din sida på köpet 😀

  1. Det är nåt med clowner som är lite läskigt så jag förstår precis hur du menar! Men jag uppskattar såklart helt andra saker idag än jag gjorde när jag var liten 😉 idag är akrobatik och koreografi högt på listan, gulliga hästar och hundar mer en typ av ”sport” liksom. Och som så mycket annat nuförtiden görs cirkusbesök för barnens skull, min fyraåring älskar det! Och min tvååring satt koncentrerat stilla hela första ”halvlek” vilket var långt mer än vi vågat hoppas på 🙂

   Jag blev väldigt glad av din blogg och kommer absolut återkomma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *