13/5 – om dagsens skörd.

12/5 - om att vänta på nåt gott!
Dagsens tips: kompismålarbok.

Kolla kolla!!

20120513-235427.jpg

Nu när jag ändå mallar mig: Du skulle sett Emmi i 50-metersbassängen… trots att hon höll på att krocka med en vuxen crawlande karl (som därmed pajjade hennes chanser att fixa hela 50meters-sträckan utan avbrott) lät hon sig inte störas utan kämpade på med både armar och ben ända in i kaklet! Och Milla?! Jisses, hon är hur modig som helst och (cykel)sparkar som en tok för att ta sig fram under vattnet! Men vet du vad det bästa är? Hon älskar det! Leendet som möter mig under ytan är bredare än bredast!

Å nu har det naturligtvis inte ett dugg med varken kunskaper eller framsteg att göra men, äh, jag sitter här i soffan och älskar mina små barn så otroligt mycket! Var bara tvungen att berätta det <3 🙂

12/5 - om att vänta på nåt gott!
Dagsens tips: kompismålarbok.
2 comments Lägg till din
  1. Hon får en ny chans på hela bassängen på söndag 🙂 Tänkte de som ville skulle få utmana och simma så långt de kan + att vi ska traggla lite bröstsim inför sommaren 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *