1/5 – om du springer på mig…

etik i vardagen: Håll dig till förskoleschemat.
Dagsens tips: sexkantsnyckel.

…på Friskvågen imorron så utfärdas här en liten varning: du behöver inte gratulera mig! Det ser ut så, jag vet, men nix jag är inte gravid.

Det är däremot en annan gammal vän fick jag veta i helgen! Blev jätteglad och var på väg att sådär spontant och hjärtligt krama grattis men hindrade mig i sista sekund… äh, vi stod liksom i duschen på simhallen och nä, jag är inte fullt så frigjord att jag kramar andra kvinnor i bara mässingarna 🙂

etik i vardagen: Håll dig till förskoleschemat.
Dagsens tips: sexkantsnyckel.
6 comments Lägg till din
    1. Fick en sjukt bra träningströja av Tias i födelsedagspresent. Den passade riktigt bra och allt det där, men när jag provade ihop med ett par gamla träningsbrallor jag på nåt magiskt vis fiskade fram ur garderoben… då såg jag hur inihoppsan fel det bliddit. Så. Nu ska vi se om jag klarar att försöka göra nåt åt det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *