19/5 – om lantluft och stadspäron.

18/5 - om korrekt antal olycka - eller, att se ljust på tillvaron.
20/5 - om första sommarkvällen.

I lånad bil drog döttrarna och jag till Valinge och en av Millas bvc-kompisar och hans goa familj! Där bjöds på sol och värme (myyycket varmare än i havsluften från stan), fyrhjuling (som mina små inte vågade åka), sandlåda (har med en stor del av denna i svärföräldrarnas bil hem är jag rädd) samt pannkakor (min familj åt flest).

Millan hittade en Alfonsdocka i lekkistan och jag försökte förtvivlat få en bild på de två tillsammans… det bästa jag kunde få fram publiceras i eget inlägg senare. En anledning till problemet anas kanske här ;p

 


tre små virvelvindar hade (faktiskt) kul tillsammans


Hemma i stan blommar inte asfalten men väl trädgården i huvudhöjd och glädjen över halvantika fruktträd är att de ger mycket skönhet (och skugga) men inte så mycket frukt (eller jobb)! Det är starka färger i naturen nu och jag önskar jag hade mer tid ork och lust att föreviga

 

Imorron är EmmaLis sista simlektion den här terminen. Undrar om hon vågar ge sig på att simma en längd dvs femtio meter på rygg?

18/5 - om korrekt antal olycka - eller, att se ljust på tillvaron.
20/5 - om första sommarkvällen.
8 comments Lägg till din
 1. Ja inte är det lätt att få lekande barn på bild. Tur nästan alla har digitalkameror nuförtiden. 🙂

  Ha en trevlig kväll. 🙂

  1. Ja jisses! Det kan ta tjugo fotoförsök att få ett som är mer eller mindre godtagbart 🙂 Tur då som du skriver att bilderna ligger på ett digitalt minneskort och inte på gammal filmrulle… ujuj så dyrt det hade varit!

   Krams!

 2. Dessa vackra träd som blommar överallt får min livslust att stiga 🙂
  Sol, värme, sandlåda och pannkaka skulle kunna få livsandarna upp ett par höjder bland ungarna i det här huset också 😉
  Härlig dag.
  //Sol

  1. Men det går ju så fort nu! Hinner knappt med ju!? Syrenerna som igår var knoppar är idag nästan utblommade… hujedamej! Men oj vad det doftar underbart överallt! Särskilt idag när det spöregnade fram en massa lukter ur allt det gröna!

   Krams!!

 3. Fast egentligen är det ju bra att de inte gick att föreviga perfekt stillasittandes. Mindre roligt för dem då 🙂 Kan bara föreställa mig ljudnivån till bilden med bobbycaren 😉 Och lite sand här eller där har inte skadat. Huvudsaken är att man har roligt, har min pappa bil-städar-freaket sagt med en suck varje gång vi lämnat ett sandkorn eller två i hans (alltid) nystädade bil 🙂

  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *