24/5 – om urvarmt, sommaravslutning och samarbete.

23/5 - om blöta hedbertar.
25/5 - om en bra start!

Men alltså. Det är hur varmt som helst här på västkusten just nu! På nätterna går kvicksilvret ner till 15-18 grader iofs – vilken måste vara långt över normalt för årstiden? – men dagtid… ujuj… julikänsla ända in i kaklet! Gräsmattan som för en vecka sen var grön som frodig smaragd börjar nu fläckvis gulna. Vattenspridare står på inköpslistan. Eller så kör vi lika manuellt som vanligt. Vi har ju trots allt klarat tio somrar i huset utan spridare så vi kanske klarar en säsong till?

Storasyster hade förskoleavslutning med sin avdelning i högsommarkvällsvärmen igår och i sin roll som gul get i ”Petter och hans fyra getter” var hon den sötaste lilla (brand)gula julbock vi nånsin sett! I sällskap av blyga kompisar sa hon med bravur och tydlig stämma – som ett av endast tre barn som själva vågade tror jag – sin replik och fick spontanapplåd från publiken. Jisses! Jag förstår hur Meryl Streeps mamma måste känna sig 😀

När vi kom hem var det fortfarande 23 grader i trädgården och tjejerna visade att de tycker otroligt mycket om varann genom att först yoga tillsammans (haha, ni skulle sett lillasyster! hon var grym!) och sen hjälpte den stora den lilla att komma upp på/få fart på gungan. Otroligt rart för föräldrar att se förstås!


Ikväll blir det kvällsmat på Barnens Badstrand för flickorna och mig. Mattias är i Stockholm på inköp över dan och jag tycker det är så himla tråkigt att laga mat 😀

23/5 - om blöta hedbertar.
25/5 - om en bra start!
4 comments Lägg till din
  1. Fantastiska Meryl måste väl haft en mormor också och jag förstår precis hur HON kände sig vid debuten! 😉 (det syns väl inte men det blänker lite i min glada gubbes öga!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *