26/5 – om dandelions, solig lördag, ESC 2012 och hembakta sandbullar.

Dagsens tips: kulörta accessoarer.
27/5 - om morsdag.

Grannens ödetomter bebos av en viss typ av blomma. Tyvärr håller dom sig inte bara på sin sida staketet…


vita dunbollar spricker och svämmar över till oss


En provkörning i hemlånade – eventuellt framtida raKETefterföljaren – gasellen mellanlandade hos fam Thelson i Trönningenäs men där fastnade vi hela dan på deras altan i solen! Två liter kaffe senare, många skratt och goda bilköparråd samt glada barn som lekte tillsammans rikare drog vi hemåt mot sommarkvällsvarm trädgård. Tack för sällskap! Nästa gång med öl?

Ikväll final med Loreen från Baku! Jag tror hon kommer trea – eller rättare sagt hoppas, tycker inte vi ska ha och betala för elän.. öh, spektaklet här!

Medan Weber gjordes varm och full undrade vi varför det var alldeles tyst från ungarna på gräsmattan. Jo. Det bakades änåurmously ömaunts of sandbullar och nu har fåglarna inget vatten i sitt bad 🙂

Dagsens tips: kulörta accessoarer.
27/5 - om morsdag.
2 comments Lägg till din
 1. Attans, vi gick ju och vann hela balunsen! Lite kul är det ju faktiskt, tills man tänker på vad det hela ska kosta oss nästa år – precis som du säger. Ja, låten är ju verkligen grym och Alices absoluta favvo just nu :).

  Jag hyser en viss hatkärlek till vår sandlåda. Den är ju grym som leksak och tidsfördriv. Men. Sanden. Den är ÖVERALLT. Och när jag lite diskret påpekade för maken att det ligger ett fint lager sand på golvet i hela huset svarade han ”det är ju sommar”. Jasså? Men jag vill hur som helst inte ha den i sängen och det är där den hamnar när den väl kommit in. Så ikväll deklarerade jag att hädanefter dammsuger vi dagligen så länge sandlådan använts under dagen. Basta.

  Hoppas ni har en fin start på veckan. Själv börjar jag komma in i tvåbarnslivet och funderar just på vad vi ska hitta på imorgon, mina barn och jag. Grym känsla.

  Kram Karin

  1. Oj nu blidde det ett sent svar, sorry, men bättre sent än inte alls? ;p

   Jag är lite kluven till att Loreen vann. Jo kul men dyrt… men om de lägger spektaklet i Göteborg blir jag lite nöjdare och gladare!

   Sandlådan ja. Ja. Men vår är snart tom – all sand ligger utspridd över gräsmattan – så det känns okej 🙂 den är väldigt liten och typ mobil (när det inte är sand i den) så när sanden är helt slut får vi se vad vi hittar på med gröna lilla sandlådebåten från BR. Som tur är får vi inte in så mycket sand i huset, men eftersom vi får in så mycket annat göjs (gräs i huvudsak) så kanske inte just sanden hade gjort så stor skillnad 😀

   Å så om er då. Det är så himla häftigt när den där känslan av ”shit jag klarar det här” dyker upp första gångerna!! Två barn är en kakbit, en god bit kaka, men det är klart att det blir mer jobb. På många vis. Men på sikt blir det lättare också. På flera vis!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *