29/5 – om barndomsidyll.

28/5 - om tvåfärgade rosor.
30/5 - om en micket nöjd liten tvååring!

Jag körde förbi vårt gamla lantställe efter jobbet idag. Med lite nostalgisorg tassade jag runt torpet och sniffade, mindes, kände efter. På samma stora gräsmatta som vi tusen gånger klippt, några gånger dansat runt midsommarstänger, lekt hundra lekar, tältat i regn, jagat varandra och miljarders mygg o knott, haft tvåhundrafemtio trampande fötter på bröllopsfestsmingel stod jag nu och drog in mitt gamla Bokeholmen i själen. För. Nu ska rasket säljas. Men… bättre kan du mäklar’n!

20120530-002325.jpg

28/5 - om tvåfärgade rosor.
30/5 - om en micket nöjd liten tvååring!
10 comments Lägg till din
  1. Åh, det är för sorgligt, men tack för att du åkte dit och ”klappade” Bokeholmen lite… det ser ut som om det behövdes!

    1. Huset är jättefint och gräset klippt, och det var sorgligt men sen anföll första myggan och då vaknade jag till verkligheten. Det ÄR mycket jobb och det ÄR mer än det smakar och… nostalgi betalar inga räkningar… men nog kommer jag sakna det mycket! Det är ju så himla fint!!

    1. Det finns så stor potential i stället! Jag önskar vi hade haft tid och möjlighet att sköta om och mysa till fina lilla Bokeholmen ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *