5/5 – om genus på jobbet.

3/5 - om första lediga vårdagen!
6/5 - om pain in da ***!

Gamle kollegan (han jobbade sin sista dag i tisdags) Ontz och jag har konstaterat ett stört omöjligt användningsområde för ”hen”: kabelkontakter. Där är genus lika nödvändigt som amen i körka’! Dessutom är heterosexualitet det enda som funkar i kabelvärlden… en hona passar bara med en hane och TV, dator, el eller telefon är alla hopplöst fördomsfulla…

    Ropen skalla: Universalanslutningar som passar alla!

När vi ändå är i ämnet: Apple ligger i framkant med den magnetkopplade strömkontakten i sina MacBooks, men jag ser fram emot en generell uppdatering på den här fronten. Bättre och smartare lösningar tack! Och. Mobiltelefontillverkarna kunde ju typ samsas? Precis som kameratillverkarna när det gäller lagringsmedia? Nu är det dags för datorditona att göra detsamma:

    Ropen skalla: Universalanslutningar som passar alla!
3/5 - om första lediga vårdagen!
6/5 - om pain in da ***!
2 comments Lägg till din
  1. Jag håller med. Hur många gamla kablar har inte ett normalt hushåll? Kablar man liksom inte törs slänga för man minns inte till vilken pryl de hörde. Och så de där kablarna man inte hittar när man behöver dem …

    1. Ja precis! Och alla dessa laddare… jisses. Dom man inte vet vart de hör hemma men ujuj säkraste sättet att behöva dem är ju att slänga dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *