7/5 – om en alldeles förfärligt härlig poäng på Söderstadion!

6/5 - om pain in da ***!
8/5 - om att shoppa i K-backa.

Det var nog inte många som trodde att lilla BoIS från Varberg skulle plocka poäng borta mot Hammarby? 🙂 Men, de västkustska spelarna krigade sig först till ett ledningsmål, klantade sen till sig en utvisning, kämpade mot domare och motspelare men lyckades till slut ändå hålla tillbaka och lämnade plan med en poäng och ett ynka baklängesmål! Forza BoIS!

Förutom den ärligt oväntade poängen i bagaget var det rätt festligt att igår slå upp SVT Text sidan 378 🙂


idel storlag på Europatipset

6/5 - om pain in da ***!
8/5 - om att shoppa i K-backa.
5 comments Lägg till din
 1. Har scrollat och läst – om små gulliga barn och om magmuskler kunde jag kommentera mycket… men om bollsport. Nä. Där blev jag tyst.

 2. Härligt att det nosas fotboll igen 😀

  Angående domaren så är tydligen alla överrens om att dom fyra inte pallade trycket på ökända söderstadion, finns bajrare som sett om matchen 4 gånger men det är ju kanske till att ta i lite…;)

  Jag som är lite sjukligt intresserad (snälla läs: passionerad) längtar efter att få bli hes igen. Tänk att laget man sett tillsammans med några hundra pers genom åren nu ses av flera tusen varje vecka. För mig är det stort mycket stort!

  Puss på din nos!

  1. Jag har stor förståelse för din passion älskling! För det mesta. Men när den går ut över barnens möjlighet till cirkusbesök blir jag lite putt, det vet du 😀

   Som ”gammal” BoISare gläds jag åt det här lika mycket som du (faktiskt). Min familj är svartgröna i flera generationer och både pappa och farfar fick hålla tillbaka sorgen när jag började träna med ärkerivalerna GIF. Men. BoIS hade ju inget damlag! Det har dom väl förresten fortfarande inte?

   Som anekdot i sammanhanget kan berättas att en gammal klasskompis höll på att få stryk på en skolresa till Göteborg på mellanstadiet – halsduken gjorde att han misstogs för en GAIS-supporter 🙂 ett helt ärligt misstag faktiskt!

   Nå. Nog om det. Nu vill vi ha seger hemma på lördag och tre glada poäng från… Degerfors var det va? Ytterligare ett lag från en pluttestad – som väl också spelat Allsvenskan en gång i tiden? Också skriver jag, för visst var BoIS och stridade i högsta divisionen nån gång på femtitalet? Eller var det tjugotalet? Öööhhh. Typ!

   1. Oj blir du putt när jag lyckas boka lite egen tid? Den kändes inte helt ok!

    I övrigt har du verkligen en fin släkttradition med bois framförallt genom Eric! Resterande var inte helt rätt (heller), bois har ett damlag, bois herrar har som högst varit i gamla ettan då publiktekordet på vallen slogs mot HBK och det står sig än.

    Skriv på nos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *