8/5 – om att shoppa i K-backa.

7/5 - om en alldeles förfärligt härlig poäng på Söderstadion!
9/5 - om varningssignaler?

Jag älskar min stad, och jag handlar helst det mesta jag behöver lokalt (allra helst närproducerat förståss, men nu pratar vi i huvudsak matvaror och blomster 🙂, men det Varberg till min förtjusning erbjuder i form av fristående små butiker saknar vi i stora kedjor. Polarnopyret har vi t ex inte och eftersom jag fått snålvarningsrabattcheck i lådan hem blidde det idag kombinerad shoppingtripp norrut. Först outletfynd på Freeport – att jag får skämmas i förra årets/säsongens kollektion på gymmet stör mig liksom inte nämnvärt ;p


jag är typ övertygad om att det blir roligare att träna nu!

Sen åkte vi till Kungsmässan och där fick kidsen leka loss i ”leklandet” medan M å jag satt ner över varsin tallrik och kopp kaffe. Det var inte dumt det!

7/5 - om en alldeles förfärligt härlig poäng på Söderstadion!
9/5 - om varningssignaler?
6 comments Lägg till din
  1. Hihi vilka roliga skor. Tycker kanske itne de var de snyggaste 🙂 men vilka träningskor är det. Lika bra att köpa ett par roliga. De ser faktiskt riktigt sköna ut!

    Fikastunden med mannen lät itne dumt. Får nog härma er snart. Tänk att kunna prata ostörd (vilken man inte kan när man har en 4-åring)

    1. Dom är sköna som tysan! Och tja, ”snygga” tycker jag nog att dom är ;p i träningsskorssammanhang sett (iaf jämfört med den orgie i svart/vit och neon som just nu sprider sig i skohyllorna i sportbutikerna)!

      Inte dumt alls att fika själv sådär. Men det är klart, jag kunde ju inte låta bli att oroa mig över att kidsen hade det bra på lekstället ;/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *