9/5 – om varningssignaler?

8/5 - om att shoppa i K-backa.
10/5 - om how ullisar goes yoga.

Från inbyggd kalender till total förvirring. Från full kontroll till nada surf. Vad är det som händer? Innan det här märkliga skuttandet mitt hjärta tagit sig an, och bedrövligt dåliga kapacitet mina lungor lagt sig till med, hade jag bra koll på vardagsplanering och schemaläggning. Men nu!? I lördags kom jag en halvtimme för sent till jobbet. Idag en timme för tidigt. What liksom?! Och kanske det värsta: jag är inte ens orolig över det här? Det i sig ser jag som ytterligare ett symptom på vaddernuär.

Har fått remiss till nån slags hjärtmottagning. Någon som vet vad man ska/kan göra för tester? Måste ju få reda ut det här en gång för alla?

8/5 - om att shoppa i K-backa.
10/5 - om how ullisar goes yoga.
10 comments Lägg till din
 1. Minnet är åldern! (Och kanske stress)

  Man får lära sig att använda kalender och anteckningar istället för att ha allt i huvudet

   1. Allvarligt så är vi inte tjugo längre och det är bara att acceptera att stresstoleransen för minnet är lägre än vad den varit. Jag har jättesvårt att lära mig att jag måste anteckna. (eller är det så att med åren har utrymmet blivit så fullt att det inte längre finns lika mycket plats att lagra?)

 2. *kramar* Det kan ju hänga ihop, eller inte – jag kan – inte längre – hålla tusen saker i huvudet utan får lägga allt med påminnelser i telefonen, och ändå glöms saker bort :-s Har provat lite minnesövningar men tycker inte det hjälper nämnvärt.

  Hoppas du snart får svar på orsak till hjärtskuttande, rysligt obehagligt med besvär i den regionen *kram*

  1. Hade inte Glömskan och Hjärt-/lungproblemen dykt upp typ samtidig hade jag tveklöst satt det på åldringskontot, men som det är nu!? Nåväl. Det är bara att acceptera och köra på!

   Krams!

 3. Låter som om du inte hinner ”oroa” dig och som om du behöver varva ner.
  //Sol på dig, av den lugna ostressande sorten

  1. Du har säkert rätt. Är ledig söndag å måndag så då ska jag försöka komma ikapp med mig själv 🙂

   Solsken tillbaka till dig!

 4. Kära du! inte bara barnen som ska tas om hand om får man påminna sig själv ibland, och hoppas du tar hand om dig.Låter inge bra det där med remissen?

  Kram!

  1. Det är säkert inget allvarligt men det är skönt att få det ordentligt kollat! Tack för din gulliga omtanke!

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *