Dagsens tips: kulörta accessoarer.

25/5 - om en bra start!
26/5 - om dandelions, solig lördag, ESC 2012 och hembakta sandbullar.

I en stor gul låda nära min arbetsplats fanns den här. Inte min vanliga stil men cool och modeskillad kollega peppade mig att våga!Så. I väntan på äkta varan* kommer denna gifta sig fint med sanden på lekplats och strand i sommar! Hoppas jag?


* maken hade hittat en äkta o fin på internet men köpte inte: hade ju varit en perfekt morsdagspresang! okej den kostade typ tolvtusen, men vaddå!? ”because I’m not worth it?” 😉

25/5 - om en bra start!
26/5 - om dandelions, solig lördag, ESC 2012 och hembakta sandbullar.
11 comments Lägg till din
 1. Min senaste väska kostade 150:- på rea. Jag har upptäckt att jag aldrig tittar på vad andra har för väskor – kläder och skor ser jag, men aldrig väskor, så jag räknar med att ingen tittar på min heller. Enbart det praktiska räknas.

  1. Den är praktisk för den är stor men den kostade en tjuga mer än din så den förlorade på det monetära planet då 😉

   Jag tittar väldigt lite på vad andra har på eller med sig, fast om det är snyggt kan jag ibland råka lägga märke till ändå! Typ, omedvetet?

 2. Förresten så har jag nog aldrig fått en morsdagspresent – och det beror nog mest på att jag är emot kommersiella helger som anspelar på det dåliga samvetet. Detta har jag inpräntat i mina barn, men maken brukar få tårta på Fars dag.

  1. Hupp, nu kommer jag och lägger mig i men kan inte låta bli!

   Kommersiellt KAN man kalla det men varför ”bara”? Om man vill visa sin mamma att hon är värd mer än vad hon får veta vanligtvis (eller snarare inte veta, eftersom mammor och mammors ork är något man tar för given?)är ju mors dag en finfin möjlighet för barnen att visa detta! Födelsedagen, säger kanske någon då, kan man ju använda för det syftet, men födelsedag har man ju även om man inte är mamma (eller pappa) och är inte DET kommersiellt då, eller får hen bara virkade grytlappar och teckningar? Födelsedagen har jag länge tänkt, förresten, är ju inget att yvas över för den som FYLLER utan snarare den som födde! Och jul, inga andra julklappar än egengjorda eller möjligen snälla tankar? Kommersiellt blir det om man gör det till det (väska för 12’…milde tid!)Nej ”erövra” Mors dag och gör den till en fin högtid… som vi gör, en av de mysigaste festerna på året med en ”hög” mammor, pappor och barn i varierade storlekar! Testa som vi med kombofest till nästa år!
   (kram från Ullis mamma!)

   1. Jag är ju lika ogilla-kommersen som Bloggblad i såna här sammanhang, men att träffas är himla trevligt och vi har fått till en fin ”rutin” tycker jag! Fast.. ehum. Alltså. Det heter ju ”mors dag”, inte ”min mors dag” men jag fick bara grattisar från min man och mina barn jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *