10/6 – om hemskt mycket trött.

9/6 - om västkustsk monsun.
11/6 - om VIÄRGULAOCHBLÅ!!

Medan maken och jag var på våra respektive arbeten igår – maken var sedan på Örjans Vall och såg ”mitt gamla” HBK plocka poäng av ”vårt nya” Varbergs BoIS – lekte barnen sin mormor alldeles fotstukad 🙂 jag hoppade sen på hemvägen av bussen några hållplatser senare än vanligt och mötte mormorn och döttrarna på nya Komediantlekplatsen [läs mer om vad jag tycker om den t ex här :)] å vi gick tillsammans till restaurang och åt köttbullar och plankfiléer. Efteråt gick vi upp till mormorn och när barnen, som snurrade omkring i sin bäddsoffa huuur länge som helst, äntligen somnat satt min mamma och jag och tittade på gamla fotografier tills klockan blev midnatt. Väldigt trevligt! Men… lite för mycket kaffe 😉 när jag väl kom hem kunde jag såklart inte somna förrän typ kl två.

Å det var också exakt vad klockan råkade vara när jag rullade ur duntäcket ”imorse”. Jeez. Jag hade nog lite sömn att hämta igen?

Det kan nog vara så att det tar på krafterna att tvingas bläddra i bankböckerna. Fifan för bil och tak och trädgård och tegelfasad men tjohoo iaf för att barnen ännu är så små att de inte har ”särskilda behov” av aktiviteter (som kostar mer än skjortan!)… mjau.


ps. jag har nästan inte skrivit nåt om EM alls. det beror på i huvudsak på att jag tycker det är fel att lägga ett mästerskap i ett land som Ukraina, men det beror också lite på att jag inte har ork. dvs lust.

9/6 - om västkustsk monsun.
11/6 - om VIÄRGULAOCHBLÅ!!
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *