16/6 – om inte längre onödig solkräm!

15/6 - om att hålla en ledning.
17/6 - om glada fina ungar i vår trädgård!

Så sent som i förrgår stod jag med tandborsen i ena handen, tandkrämen i den andra och stirrade surt tillbaka på all – då – totalt onödig solskyddskräm i badrumsskåpet. Idag. Hmm. Då hade solkrämen behövts! En hel dag med lekdejter utomhus och min näsa hade behövt lite skydd 🙂 Kidsen som är vana vid att vara utomhus dagarna i ända har klarat sig fint, men min hud har varit inlåst så länge att den glömt allt vad solvana heter… tur det finns liiite kanarieö-hud kvar nånstans där under – annars hade jag sett ut som en liten engelsmans-första-dag-på-Ibiza idag 🙂

En helt annan grej förresten: det har varit en jämrans trevlig dag! Men!? Hur kommer det sig att det måste bjudas in vänner för att en hel dag med gott samvete ska kunna spenderas med kaffe, glatt nonsensprat och ”göra ingenting”? Funderar på om familjen ska klara göra repris imorron? På egen hand liksom!

15/6 - om att hålla en ledning.
17/6 - om glada fina ungar i vår trädgård!
4 comments Lägg till din
 1. Morgon!

  Hoppas att ni hade trevligt, synd att vi inte kunde komma. Men de går fler tåg får vi hoppas;)

  Håller med dig om att det behövs mer soool!

  Hälsa familjen,

  kram J

  1. Ja det var en väldigt bra dag, saknade er dock 🙁 hur mår lilla V? Inget allvarligt hoppas jag? Men. Det går massa fler tåg! Hojtas när det passar nästa gång så ser vi om vi kan få ihop det?

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *