25/6 – om att böla i Monsterlurarna.

23/6 - om tidtabell i mobilen.
26/6 - om önskemål om en taggig frisyr.

Alltså. Sommar i P1 ”ska” ju vara känslosamt och avslöjande och fint och roligt och… ja, Anja Pärson igår kändes skönt att höra för det måste vara en lättnad för henne själv (för oss andra känns det väl inte så omvälvande med andras homosexualitet?) att äntligen få komma ut. Men David Hellenius. Herregud. Tårarna sprutade och man måste kanske vara förälder för att förstå den apsiluta fingertoppskänslan som fångas i att först berätta om hur ens nyfödda barn först inte lever (Millan, älskade lilla barn) och sen med ett ”den här är till dig min sexåring” spela Sean Banan. Nu bölar jag igen. Fan. Sommar i P1 – inte för dig som lyssnar på bussen… 🙂

23/6 - om tidtabell i mobilen.
26/6 - om önskemål om en taggig frisyr.
10 comments Lägg till din
 1. Jag känner inte igen det du skriver om David H. Antagligen hade jag somnat. Låg i soffan på värmefilten och misstänkte nog att jag hade varit borta en halvtimme eller så…

  1. Låter gosigt med en värmefilt, så här års 🙂 men jo, antingen hade du nog somnat eller – och det är ju ett klart bättre alternativ! – har du aldrig fött fram ett livlöst barn och kände därför inte igen dig? Det går ju att lyssna på programmet på nätet efteråt, eller på podden. Gör det om du hinner tycker jag!

 2. Han nådde inte fram till mig. Så inga känslostormar från mig.

  Anja gjorde du en bra beskrivning på.

  1. Som jag skrev till Bloggblad och lite till: det var sakligt beskrivet så jag kan förstå att det kan ha fallit platt. Kanske måste man själv ha sett sitt barn försvinna i en flock av läkare? Eller så ska man helt enkelt vara att samma känsliga skrot som jag 🙂 det var ju den direkta skjutsen till Sean Banan som var så genialisk. På nåt lite föräldrakärleksigenkännande vis!

   Anja kändes ärlig och lite besvärad men mediatränad och det var ett fint sommarprogram men inget jag kommer spara i minnet som något annat än en lättnades suck. Liksom.

   1. Det var hela programmet, det slog liksom inte an. Jag tilltalades inte alls av hans uttryckssätt. Jag tyckte det var ett intressant program och jag uppfattar honom som mer nyanserad nu än innan men det nådde inte fram till mig.

    1. Tror han var nervös kanske? Jag slölyssnade mest men när det där med barnet kom blev jag som förstenad, och nu är det det som färgar min åsikt om hela programmet. Tydligen 🙂

 3. Tur att inte jag åker buss då…bölar åt allt typ….har inte själv lyssnat på programmet utan bara läst om det. Borde kanske lyssna?

  Kram!

  1. Jag drar alltid ner programmen som poddar och har i mobilen. Då kan jag lyssna när jag åker till jobbet, åker hem från jobbet, ligger i badkaret, diskar eller när jag ska somna. Mycket praktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *