5/6 – om lite diesel.

3/6 - om en ny lekplats i stan.
6 juni, grattis Sverige!

Nu nosas det bil. Efter 6 år med raKETens bränsleslukande motor – en gammal V70 AWD från precis när seklet var nytt – är en tid med lånad möjlig efterföljare (en typ likadan bil med motsvarande motor i dieselvariant, fast automatväxlad) en fröjd på många vis! Att GSLen [läs: gasellen] är vit och ser ut som en Ford, trots att han är en Volvo, är överkomligt när han efter ungefär trettio mils klart blandad körning visar dom här nuffrorna

20120605-121825.jpg
höll jag på att trilla baklänges!*

Å när jag i helgen körde om en bil på väg till jobbet och utan att knappt ens röra gaspedalen rusade fram på tok för fort, då förstod jag att det här kan bli en familjemedlem att räkna med. Nu återstår bara att få veta själva försäljningsnuffran så vi kan börja göra budget. Barnen har redan börjat prata om ”vita traktorn” som ”våran bil”. Så, ja… vi får väl se!

* käraste raKET fick jag med allra fluffigaste högerfoten ner till typ 0,87 l/m, men då var det REN lansvägskörning i 50 mil… instruktionsbokssiffrorna säger typ 1,1 blandad körning för honom har jag för mig 🙁

3/6 - om en ny lekplats i stan.
6 juni, grattis Sverige!
6 comments Lägg till din
  1. Snyft, jag kommer att bli ledsen när raKETen rullat klart…men, eftersom GaSeLlen är en sån skönhet och kommer från samma stall (om än inte via Mrcs) kan jag kanske vänja mig…DOCK är jag heeelt övertygad om att det är en hon, …möööjligen en hen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *