8/6 – om hallå där Robban.

7/6 - om vinnarskalle.
9/6 - om västkustsk monsun.

Lilla tegelgula behöver nytt tak men redan innan vi börjat är jag trött på’t. Jobbkompisarna skämtar försiktigt om vår hantverks(o)lycka men vi får prematurt magsår. Jag funderar på det här med tredje gången gillt och med tanke på kök och badrum känns ju läkt, rännor och takfönster som totalt ofarliga. Not.

Annars kan jag ju vända hela spektaklet till egen fördel å göra en hacka på programidén jag knäckte igår! Baserad på Arga snickaren. Inga halvmesyrer här inte. Hörru, mr Aschberg! Vad tror du om en ny realityserie med mig i huvudrollen där jag åker runt i småborgerlighetens RUT-projekt och är Arg på snickaren. Jag har högskolepoäng i retorik, en schysst CV och dokumenterad erfarenhet. Referenser – på erfarenhet och/eller hantverkare att jaga* – lämnas gärna vid förfrågan 🙂


* t ex inte en av dem vi hade sist, han som gjorde snickerijobbet, som tillsammans med en specifik målare och en bra elektrikerfirma hamnar i gruppen ”hantverkare att guldstjärnmärka”!

7/6 - om vinnarskalle.
9/6 - om västkustsk monsun.
6 comments Lägg till din
  1. Annars kanske ni kunde söka till något av de där programmen som skäller på byggklåpare? Eller fixa till programmen med dina motiv ovan? Fast ni vill kanske helst slippa bli tv-kändisar?

    1. Haha! Tjaa… vi slipper helst! – iaf på dom premisserna 😀 men jag ställer gärna upp som axel och orka-stå-emot-när-allt-går-emot för andra renoverare 🙂

  2. Hihi låter som en toppen idé, jag kommer lätt att kolla på ”arg på snickar´n”=)

    1. Skönt att du kan se humorn i det 🙂 gullig du är vännen! Jag önskar såklart vi hade såna släktingar som du för då hade vi sluppit den där värsta magvärken när det gäller renoveringar tror jag (särskilt den som handlar om att öppna plånboken)!

      Nu är det inte många dagar kvar för er!! Så HIMLANS spännande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *