9/6 – om västkustsk monsun.

8/6 - om hallå där Robban.
10/6 - om hemskt mycket trött.

Regnet stod som en vägg utanför den öppna bussdörren och jag tvekade något innan jag med ett ljudligt uttalat ”burr” kastade mig ut… på tio meter var jag apselut genomblöt förutom under jacka (gilla Oscar Jacobsons golfkollektion i herr-regnjacksvariant!) och dojjor (gilla töntiga men ryggvänliga MBT i goretex också!) och sen var det ingen idé att försöka gena under skylande lövkronor – som förresten knappt skylade alls, såå regnigt var det!

Jag uppskattar det till mellan tumme och pekfinger ungefär hela månadsransonen regn som föll över mig under de två minuterna mellan hållplats å hem igår kväll. Alltså. Miljövänligt resande kändes plötsligt än mer hedervärt 🙂

Mina jeans kommer med lite tur vara torra på måndag! Torkskåp är inte dumt kantänka…!?

8/6 - om hallå där Robban.
10/6 - om hemskt mycket trött.
4 comments Lägg till din
  1. Maken han kommer med hurtiga tillrop av typen ”Det kan inte regna för mycket före midsommar” och ”Det är bra för potatisen”.

    1. Mina pärer växer hos bönderna på torget så jag tycker inte det ska behöva regna på mig för just potatisens skull inte.

    1. Jag svepte kvickt förbi alla dom. Dom har säkert ingen gräsmatta att klippa och ogräsland att rensa. Eller så har dom bara ett helt annat intresse än mig? :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *