11/7 – om back to work.

10/7 - om rolig reklam.
Dagsens tips: Sommar i P1.

Igår var jag hemma med Milla (vab heter det, mer krävande än ett hederligt avlönat jobb är det) men idag är alla hedbertska barn på förskolan och alla deras föräldrar på sina arbeten. Det är ”sommardagis” nu och de fyra avdelningarna på Boken är tillsammans med fyra andra förskolor ihopslagna till en. Denna vecka – och nästa? – är det många kända pedagoger men därefter blir det mest vikarier. Vi har inte semester än på ett tag men jag tror det ska bli bra för tjejerna på förskolan: dom har ju nästan hela stället för sig själva, och dom har ju i brist på ”vanliga” kompisarna (och fröknar) faktiskt varann!

Ser fram emot en galen dag i Ullared idag! Kom å köp för tûsan!

10/7 - om rolig reklam.
Dagsens tips: Sommar i P1.
4 comments Lägg till din
  1. Precis. Folk tror att det där med att vara hemma med onge är att käka chips och klia sig på magen. ICKE. Avslappning för mig har under våren varit de fredagar som jag faktiskt har JOBBAT och karln har varit föräldraledig.

    1. Det är kanske olika på olika barn (och olika sjukdomar) förstås, men… njä, nån dans på sidenlakan är det inte direkt att vara hemma med sitt barn – om man inte menar ur ”fantastiskt att få möjligheten att vara med den/dom man älskar mest”! 😉

  2. Jag kände ofta dåligt samvete när mina barn var ”ensamma” på förskolan. Så irrationellt det var, det var ju då de kunde göra en massa kul med fröknar som har tid. Dessutom var de ju då lediga andra dagar.

    1. Jag försöker tänka så, som att de har privilegiet att slippa röran som är när grupperna är fulla utan istället får vistas i en lugn och lite annorlunda miljö på sin förskola! Och som du säger, ledigt får de ju när de andra ungarna kanske kommit tillbaka från sina sommarlov 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *