15/7 – om sommarfest i stundtals sommarlikt väder.

14/7 - om reklippning!
17/7 - om #!?*#€@& Apple.

Igår kväll var vi med typ 40 andra på traditionsenlig Sommarfest i Max och Kajsas vackert smyckade och loungeutstyrda trädgård.

Eller alltså, först var det jättefint väder och då var trädgården perfekt som tillhåll men sen började det regna och då flyttade hela sällskapet in i deras otroligt smakfulla lilla hus! Det är häftigt att se vad man kan göra med ett hus som påminner ganska mycket om vårt, men det kändes okej att komma hem till vår lilla ostaljade lekstuga mä 🙂

14/7 - om reklippning!
17/7 - om #!?*#€@& Apple.
2 comments Lägg till din
  1. Den var ju delstajlad för tio år sedan och har väl fortsatt ändrats/fått nya funktioner sen dess… och Rom byggdes ju inte heller på en dag!

    1. Haha! Njää… det har aldrig varit staljat hos oss… vi kunde ju haft ett badrum som varit sniggt om det vore så att hantverkarna klarat av att leva upp till våra idéer, tankar och vision. Nu är det mest brötigt, litet och skevt. Menmen. Vi har ju fler rum och Rom ska väl bli klart nångång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *