28/7 – om nyshoppade skor och -tillbehör.

27/7 - om färgkavalkad efter årets första dag på stranden.
29/7 - om de närmaste fyra veckorna.

”Retweet” är ett känt begrepp, till detta lägger vi nu ”renos” 🙂 detta inlägg publicerade jag ursprungligen för tolv dagar sen men fick ingen respons på då, jag gör nu ett nytt försök!
EmmaLis fötter växer fort fort och Crocsen (ja jag vet… men de är de mest prisvärda/bästa sommarskorna för lekplats och förskola som finns?) är nu i det närmsta urvuxna. Nya införskaffades och samtidigt uppgraderades Conversens skosnören till såna däringa krulliga som gör att fyrakommafemåringen kvickt som attan själv får på sig dojjorna!

I känd skoaffär i Ullared reafyndades också likadana som lillsyrrans eighties-wannabees och de tidigare så avundsvärda glittriga snörena kan nu pryda båda döttrarnas små tassar 🙂

Precis vid utgången i den där butiken ligger alltid blandad kompott skokartonger till utskänkning. Ingen blir väl förvånad när jag berättar att skolådan mottogs med lika stora lyckliga ögon som glittersnörspjucksen? Det är lätt att pliisa små älskade barn!

27/7 - om färgkavalkad efter årets första dag på stranden.
29/7 - om de närmaste fyra veckorna.
12 comments Lägg till din
 1. Snart kan V ärva av EmmaLi istället för tvärtom 😀 Synd för vi har två par converse i 27-28 som är klara för ärvning til hösten 😀

  1. Dom växer A i i ett nafs! Annars gör Millan det… hon ligger bara ett par storlekar efter sin syster vid det här laget?!

 2. Smarta snören, men jag tar inte ens den diskussionen med herr ”kan du hjälpa mig”

  1. Haha! Han frågar ju iaf artigt. Yngsta fröken ”DET GÅÅÅR INTE!!!” hedbert har liksom varken tålamod eller hyffs… ;p

 3. SKOBO! I löv it! Crocsen hyste jag länge agg till. Embracade dem förra sommaren under min mest svullna gravida period och har nu rockat dem hela semestern.

  1. Jajemen! That shop it is! Fast. Hmm. Jag är inte säker på att jag tycker lika mycket om plastskorna på vuxna som på barn, men… äh, jag får la lära mig! Måste erkänna att jag börjat spana på modeller i större storlekar än mina döttrars men ännu ”vågar” jag inte ta steget. Har du några tips på modell?

   1. Som badskor är dom perfekta 😉 jag har ”ballerina”-modellen för jag har ju så smala fötter. Men än så länge har dom inte rymt ur badväskan, jag har bra pli på dom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *