18/7 – om teflonminne.

17/7 - om #!?*#€@& Apple.
19/7 - om att vara påläst?

Jag fattar inte!? Vi saknar aldrig tandkräm eller bröd, sällan tvättmedel eller kalla öl i källaren, men dasspapper står vi utan varenda gång sista rullen tagit slut…?! Nu är det till och med ont om hushållspapper och förrådet av Kleenex har sedan länge börjar sina… jeez. Om du ser mig imorron, snälla, PÅMINN MIG!!

Nu ska jag gå å sova. Jag är heeelt slut efter en ledig dag från jobbet!

Tjenixen!

17/7 - om #!?*#€@& Apple.
19/7 - om att vara påläst?
15 comments Lägg till din
 1. Hushållspapper är vårt värsta! Där saknar vi ofta kommunikation om att sista rullen är tagen! Så jag känner så väl igen mig!

   1. Och tack vare dig står nu både toa- och hushållpapper på listan vid nästa handling!

 2. Same same här! och nu när vi inte på Gyllene Måsen i lika stor utsträckning längre 😉 så har vi inget jättelager av deras servetter heller!! Kan ingen starta en prenumerationstjänst på toa- och hushållspapper?

  1. Ja där har du ett substitut jag glömde 🙂 dock är deras servetter i vassaste laget för både rumpa och avlopp tror jag 😀

   1. Nu tänker jag kinka och säga att inget annat än kiss och bajs och toalettpapper ska spolas i toaletten! (OK kräks också)

    Jämför skillnaden på toalettpapper som går sönder av väta och hushållspapper som inte gör det!

    Största risken är alltid för egna stammarna, men när flera gör fel blir det massa onödigt äckligt jobb för de som sköter ledningar och pumpstationer! Äckligt för de som jobbar och onödiga kostnader för de som brukar! Sopor ska gå som sopor och avlopp som avlopp!

    1. vi är duktiga och gör som vid medelhavet, använder sophinken om vi använder papper som inte blöts sönder på samma sätt som toapapper (mc D servetterna gör det, tycker jag, de duger ju knappt att torka händerna med för de faller i bitar…)

    2. Väl kinkat! Det är bra att du ryter till, och vi håller med dig (särskilt om det kollektiva ansvaret)! Den lilla mängd hushållspapper vi var tredje månad spolar ner i holkarna är i så små mängder att jag hoppas den inte gör nån skada 🙁 dessutom har vi alltid kökspapper av dålig kvalitet – det där med kleenex var ett skämt, sånt skulle jag aldrig våga spola ner! – att det smulas sönder direkt ;p

     1. Nja, med lite tur klarar era egna ledningar det lilla ibland, problemet är ju när allas lilla ibland samlas i i pumpstationer (eller en trång ledningssektion)

      Och tillsammans med några tips av misstag från tillräckligt många hus och ett antal tömda hårborstar eller en enstaka kondom… Vad en gör spelar ingen roll (såvida vi inte pratar strumpbyxor), men eftersom nästan alla för lite fel ibland så kan vilket lite extra fel som helst vara droppen som gör att någon måste gräva med händerna i bajset i pumpstationen.

      1. Jag säger inte emot! Men… inte ens jag kan ju vara helt felfri? ;p

       Tack för att du poängterar vännen!! Mer lätt-att-inte-tänka-på i mina nosar! Å vi ska försöka komma ihåg dasspapper till nästa kvartal – eller äta mer take away från Donken 😀

      2. Alla glömmer ibland! Det gäller att alla ska glömma då sällan som möjligt! Och att ha en sop i badrummet där allt annat slängs i! Inklusive annat än toapapper som man torkat med! Och BOMULL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *