21/7 – om en möhippeavslutning.

20/7 - om ett fredagsrace i trädgården!
22/7 - om söndag på altanen, som förr 🙂

Gemytlig är ett lite fånigt ord, men det är ändå vad jag skulle vilja kalla dagsens möhippa med vacker blivande brud och gött gäng tjejer (och en kille)! Inga ”fånerier” – fast vi lurades henne att tro det 🙂 – bara gosigt umgänge på stan, lite massage för bruden, chillat vin vid havet, god mat på Hus 13 och sen Kent vid södra fästningshörnan.

20120722-085207.jpg20120722-085217.jpg20120722-085225.jpg

Kvällen avslutades på Societén och när jag traskade hemåt lite innan midnatt stod halva gänget kvar och slurpade rosé (bl a i sällskap av Markus Mustonen som är vän till blivande brudens syster och hennes pojkvän). Jag är officiellt inget Kent-fan och ville inte tränga mig på, å att tacka för en bra spelning hade känts bedrövligt fånigt 🙂 men faktiskt, det var en avslappnad och bra konsert – även för en icke supporter. Och avslutningen var massiv, det måste till och med jag hålla med om!

20/7 - om ett fredagsrace i trädgården!
22/7 - om söndag på altanen, som förr 🙂
2 comments Lägg till din
 1. Ser ut att ha varit en fin kväll! Tycker att jag kände igen bakgrunden med fästningen, och det stämmer enligt texten att det var där…

  Lösenord har jag fått nån gång, det vet jag, men jag är väldigt glömsk, skriver upp på små lappar och sen slänger jag dem när jag inte minns vad det är för kod jag har skrivit upp. På anslagstavlan har jag en lång lista med diverse koder som inte godtar min vanligaste sifferkod.

  1. Det var en av sommarens absolut finaste kvällar! Vad är oddsen på det liksom, särskilt en skitsäsong som det varit i år!

   Lösenord ligger i din inkorg på mailen 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *