26/7 – om loppispremiär.

25/7 - om att bli hämtad efter jobbet.
27/7 - om färgkavalkad efter årets första dag på stranden.

Så har jag ”genomlevt” min allra första loppmarknad – som säljare. Å till min förvåning, det var Skojigt! Och med ungefär enåenhalv tusing plus känns det som en utflykt värdig efterföljare. Som många kunder – och medsäljare – noterade var mina saker till stor del underprisade, men… äh, de säljer sig inte hemifrån av sig själv så jag tyckte det var värt lite bara att bli av med dem! – att då få se glada kunder vandra iväg med sina fynd var en fin bonus 🙂 jag fick dem alla lova att deras kids skulle ha roligt i mina barns gamla älsklingskläder och därmed ser jag kapitlet ”kunde-fått-mer-pengar-med-mig-hem” som avslutat!

Tack min fina Marina för att du drog med mig på det här äventyret! Jag följer väldigt gärna med fler gånger om tillfälle ges! (och du orkar ha mig som tjötig bordsgranne? 😉

25/7 - om att bli hämtad efter jobbet.
27/7 - om färgkavalkad efter årets första dag på stranden.
10 comments Lägg till din
 1. Jag har tänkt ibland att jag skulle pröva. Kompisen gjorde det, efter bordshyra fick hon 400:- och för mig är det inte värt det att gå upp klockan fem en lördag. Jag lämnar mina grejer på Återvinningen, allt de får ihop (efter lön?) går till diverse barnhem i Lettland.

  1. Min vinst är efter bordshyra, men det här var nog en annan typ av loppis tror jag. Vi betalade 150:- för bordet (men var två som delade på det) och stod mellan kl 16 och 19. Med tanke på arbetsinsatsen blir det ju lite drygt 300:- i timmen och det tycker jag är mer än godkänt! – särskilt med tanke på vädret som är alldeles strålande underbart, varmt och soligt :p

 2. Åh, vi har ju sån bra bakluckeloppis hemvid oss (eller ute på vischan då) som jag är sugen på att testa, men njae. Det får nog vänta tills E vuxit ur de där favoritplaggen först.
  Som om vi inte hade annat massa skräp att sälja då.. 😉

  1. Go for it!

   Jag har ju väntat liiite för länge kanske, men det var som sagt skojigt och med tanke på att vissa plagg legat i pappkassar i typ två år så… tja… trots att jag säkert kunnat få mer pengar (du skulle sett hur min gulliga kompis uppgivet suckade över hur billigt jag prissatt vissa kläder! 😉 är jag på det hela nöjd. Och vi fick ju lite mer plats hemma 🙂

 3. Ojdå! Då kan jag ge dig ÄNNU fler tips! Det där var bara kortisversionen jag bjöd på för att undvika trötta ut tonåriga läsare (baah öööh värsta mycke vahettere tekst). Jag rekommenderar också en ypperlig app (om du har ajfön) som heter YstadÖsterlen, vilken var OUMBÄRLIG. Du märker när du laddar ner den. Cykel är verkligen underbart för man ser så mycket mer! Finns en jättefin kustväg mellan Örnahusen och Skillinge, nattar du på Ola Nils gård kan Laila tala om för er precis hur ni ska åka!

  1. Wihoo! Här finns ajfön och lajk för micke tekst och TACK för tips!! Alltså helt seriöst så börjar planen växa till nåt som skulle kunna bli på riktigt, men… öh, det kändes ju mer lockande att planera cykelsemester på sommaren (dvs för tre dagar sedan) än nu när det bliddit höst igen! 😉

 4. Har ju tänkt 1000 ggr att jag borde hyra ett bord ngn gång. Ja, kanske inte barnkläder då men…:)Men jag ser annonserna och tänker att nu … och så stannar det just vid det. Kul att det blev bra!!

  1. Tack! Va gullig du är! Jag har också tänkt massor av gånger så jag är så glad att min kompis ”drog med” mig den här gången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *