27/7 – om färgkavalkad efter årets första dag på stranden.

26/7 - om loppispremiär.
28/7 - om nyshoppade skor och -tillbehör.

Väldans ringrostig – har inte varit på stranden sen förra sommaren – lastades döttrar och prylar och ujuj sicken dag det blev! Tillsammans med två av mina bästaste vänner och deras familjer (minus två makar, en av dem min) mös vi på såndär vi-är-kompisar-passar-varandras-barn-och-våra-kids-har-superskoj-ihop med fem-filtar-blir-som-en och jag fick blodad tand. Kompissemester kanske är bra skit? Man behöver ju inte umgås heeela tiden men möjligheten till leksällskap, trevliga middagar och kanske varsin barnvaktskväll lockar mig! Mycket.

Nå. Mer om idag igen då: Solen var härligt gul, barnen lekte i vattnet tills de blev blå och jag skattade mängden solkräm vs -strålar galet så jag är röd. Men, färg hör sommaren till! 🙂

Nu börjar OS! Låt de bästa vinna!

26/7 - om loppispremiär.
28/7 - om nyshoppade skor och -tillbehör.
4 comments Lägg till din
  1. Mysigt med en dag på stranden 🙂 Vi har badat en del, men inte så mycket som en ”vanlig” sommar, har regnat galet mycket här hos oss i år! :/ Kram !

    1. Ja det var en alldeles fantastiskt dag! Och med tanke på hur vädret är idag – med spöregn och åska – så hade jag en himla tur som var ledig igår just!

      Det har regnat himla mycket här med. Men mest har det bara varit kallt 🙁

      Kram tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *