5/7 – om fotograf: EmmaLi!

Dagsens tips: uppmuntra kreativiteten!
7/7 - om avsaknad av resorb.

Efter rara förfrågan nosas nu de 2 (två) bilder EmmaLi knäppte igår! Den första tog hon i farten (det är nog en aning av min hand i högra hörnet?) och bilden fick lite märkligt motiv men okej ljus och kontrast 😉 den andra siktade hon länge för och resultatet blev fint tycker jag! – motljus dock så jag har fått snapseed:a (en fotoredigerings-App i mobilen) för att bl a ljusa upp mig. Visar både före och efter redigering så att originalet också får synas!

Kompositionen för bilden på mig är verkligen bra tycker jag!

Anledningen till att hon inte ville fota mer var att blixten gick upp automatiskt, och det var nog lite läskigt… eller så tyckte hon bara det kändes fånigt att fota på ”gröna läget” :p men, eftersom det var första gången med Eos tyckte jag det var bäst att börja basic :s Till nästa session ska hon gifvetvis fått lärt sig mer, t ex att leka mer med komposition, att justera ISO, hon ska kunna jobba med bländare å slutare och hon ska nog också öva lite på att trolla med blixt så vi slipper fler mörka motljusbilder ;D

Dagsens tips: uppmuntra kreativiteten!
7/7 - om avsaknad av resorb.
2 comments Lägg till din
  1. Fantastiskt, med tanke på att kameran ju är tung både i vikt och pris (och det kanske påverkar?). Att hon hittat bästa tänkbara fotomodell visar på ännu en fotograftalang!

    1. Tung är den ju för en liten fyrakommafemåring, men så särskilt dyr är den inte längre 😉 objektivet är, som jag skrev nånstans, mer värt än kamerahuset numera 🙂 när det gäller motiv så… tja, du är fantastiskt gullig du!!

      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *