9/7 – om att inte kunna hitta en prognos.

8/7 - om oväntat behov av resorb.
10/7 - om rolig reklam.

SMHIs iPhone-app är ”död” och nu vet jag inte hur jag ska kunna veta vad det är för väder!? Jag menar. Det går ju inte bara att titta ut genom fönstret nuförtiden.

En sak jag faktiskt upptäckte genom att titta ut genom fönstret var att jag missade ett våldsamt regnväder med 30 sekunder: alldeles nyss hemkommen från bussen ser jag från köket hur himlen vräkte ur sig. Tack för den! Det går visst att undvika skurar även utan SMHI-app?!

🙂

Har haft micket trevligt besök av gammal klasskompis (från låg- och mellanstadiet). Tiden går fort när man har roligt och jisses inte kan det väl vara nästan tjugofem år sen vi satt i samma klassrum?! Så himla härligt då att vi liksom inte förändrats ett dugg! Äh, du vet…!

8/7 - om oväntat behov av resorb.
10/7 - om rolig reklam.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *