12/8 – om ett sjuårskalas i en idrottshall.

11/8 - om altantrappan vs Milla, 1-0.
13/8 - om solosemesterdag med två döttrar.

Det var på stört omöjligt att få kiddi hålla sig stilla tillräckligt länge för mobilkameran att ens hitta fokus! – förutom på den mellersta bilden där klänningen faktiskt är rätt skarp 🙂 men… jag ser det som bevis på ett lyckat besök bland gymnastikredskapen!


Grattis igen lille Viktor! Å tack för en himla rolig eftermiddag i Schubergstorpsskolans fina idrottshall! Lite inspirerad blev jag; kanske blir nåt liknande i november? – om blivande femåringen går med på att skippa ponnylekiskalajs vill säga 😉

11/8 - om altantrappan vs Milla, 1-0.
13/8 - om solosemesterdag med två döttrar.
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *