16/8 – om att vara lite uppspelt!

Dagsens tips: lägg semestern i hängmattan.
18/8 - om mellanlandning.

Detta är ett sk förprogrammerat inlägg. Jag skrev det alltså igår. Men låtsas posta det idag. Det är av en orsak 🙂 nämligen följande:

Mattias å jag är på väg till östkusten för inköp (hej Tommy Hilfiger och Armani!) och jag känner mig helt sprallig! Varför? Om du tror det är för att vi ska åka på soloresa med fina ungarna kvar hemma hos lika fin barnvakt (hej mamma!), nä då har du fel. Om du tror det är för att vi ska få köpa snigga kläder till makens butik (hej Lolles!)? Nix. Också fel. Bo på hotell slippa bädda laga frukost städa (hej Elite eller-vad-det-nu-va!)? Näpp. Inte för därför jag är så glad. Kan det vara för att vi ska gå på mingelfest i Hilfigers flaggskepsbutik i hufvudstan då (hej roliga event!)?! Näää… iaf inte som huvudsaklig orsak. Största anledning till förväntansfullhet är nämligen; att jag lämnat datorn hemma (hej lite beroende…)

Hujedamej. Lite tragiskt är det väl att känna sig uppspelt och ”duktig” över att planera för två relativt ouppkopplade dygn? Menmen. Sån är jag. Sånt är mitt liv. Mår bra av att hänga på bloggar och Instagram och kanske lite Twitter och Facebook på det. Jobbmail måste ju också läsas. Och… äh, du vet!? Men nu ska jag lyssna ikapp på Sommar i P1 och ”läsa” lite bok i mobilen och sen, vetduva, så tänkte jag kanske så tokigt som att mannen å jag kanske ska försöka ge oss på att umgås? Du vet. Prata å sådär! Diskutera som förr och lösa världsproblem! – kanske utan alltför micket rödvin nuförti’n bara eftersom jag blir bakis som en råtta av att typ sniffa på korken. Å sen, hihi, tänk sen om vi kanske kan kramas hela natten?! Eller iaf sova… höh, för DET behövs för pömsiga småbarnsföräldrar! ;D

Dagsens tips: lägg semestern i hängmattan.
18/8 - om mellanlandning.
6 comments Lägg till din
  1. Meeen så trevligt med tripp på tu man hand. I ost skiner solen, så det kommer att bli fint.

    Svar på din kommentar hos mig;
    Kul om du vill ta familjen till Kalmar nästa sommar. Vet ju inte vad du tänker på för boende, camping, stugor, vandrarhem, hotell, kvartera på någons soffa? 😉 Det jag tror det kan luta åt är kanske vandrarhem/billigare hotell? Det finns ett som heter Svanen och sen finns det något Bed & breakfast. Båda hyfsat centralt i stan. Du får väl återkomma med vad du närmare tänkt dej.

    Anna

    1. Hotell är hedbertarnas melodi! Vi återkommer gärna med mer konkreta önskemål om specifikationer när nästa sommar närmar sig! Tack för gullig respons, och ditt omtänksamma intresse att hjälpa till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *