1/8 – om back to the crime scene.

31/7 - om två trettisjuåringar i samma hus!
2.8 - om att vara i ofas.

I sällskap av äldsta dottern drog jag med buss till Ullared (på min semester å allt!) och där trängdes vi med hundratusen andra mänskor och några fän och med oss hem fick vi i huvudsak tandkräm, nya skor och kamera/SD-kortsadapter till Mattias födelsedagspresent – som, jupp, fått stanna…!

I måndags och tisdags var det tydligen panik i byn och ännu mer folk och hujedamej. Idag var det bara massa massa folk och hujedamej för det var tillräckligt för oss!

När vi kom hem möttes vi av goa Einarssons på besök och inte förrän dagen blivit ny gav de sig i all hast iväg till sitt tåg med två sovande barn i varsin vagn. Nu ska jag hasta i säng jag mä för imorron är en annan dag. En med pack och fix för på fredag drar vi mot Norrköping och från Kanarieösemestern fådda vänner. Spännande är det! Och lite nervöst. Men mest är det bara kul, och minst två små barn ser mycket fram emot att resan!

31/7 - om två trettisjuåringar i samma hus!
2.8 - om att vara i ofas.
4 comments Lägg till din
  1. Micket trevlig afton – och barnen sov ungefär 200 meter sedan undrades det vad som stod på när vagnarna kördes i racerfart nerför backen 😀 Men vi kom fram med 5 minuter tillgodo så 😀 Tack o bock och planera returmatch snart?

  2. Jag vet inte om jag beundrar eller förfäras över de som klarar av Ullared och liknande ställen. Jag skulle få kliande eksem redan på parkeringen. Att våga sig in skulle sedan rendera i varbölder. *ryser*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *