18/8 – om mellanlandning.

16/8 - om att vara lite uppspelt!
20/8 - om lite ALV.

Stockholm var snällt mot oss men två intensiva dagar går fort och i ett nafs satt vi på tåget hem igen. Det var igår. Idag har jag packat upp och packat nytt. Jag byter ressällskap och resmål. Ur askan i elden! Det är ingen semester att ha semester 😉 imorgon innan tuppen gal far vi mot Småland och Astrid Lindgrens fina Värld!

Vrooom!

16/8 - om att vara lite uppspelt!
20/8 - om lite ALV.
2 comments Lägg till din
 1. Full rulle alltså – fast nu är du kanske hemma igen?

  Jag ska ta mig samman och vara lite flitigare bloggare, jag har faktiskt saknat bloggandet, men nu börjar vardagens rutiner igen och jag får troligen mer tid då än när jag håller på med Stora Projekt.

  Så har jag svarat dig äntligen, att du visst kan tipsa om boken – den ger mycket även om det inte är kaos i klassen. Handlar mycket om att stävja mobbning på väldigt tidigt stadium, att lära sig känna igen små vassa kommentarer som lätt kan växa t.ex.

  1. Ja nu har jag slutat rulla och är jag hemma!

   Tack för (dubbel, såg den i din blogg också såklart!) input och pepp att införskaffa boken. Ska apsilut försöka få tag på den – om inte annat kan jag väl använda den i min egen föräldravardag kanske? 🙂

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *