2.8 – om att vara i ofas.

1/8 - om back to the crime scene.
3/8 - om locket är nu på stian.

Uäääh. Dislike. Känner mig stressad i skallen och när jag försöker få nåt gjort blir det bara pannkaka och jag yrar omkring i en hel dag (eller… en vecka nu, typ) utan att få nån som helst fason på ett enda dugg och jag blir alldeles orolig i kroppen av att inte veta vad som är fel. Det började sista dagarna på jobbet innan semestern och inte har det liksom släppt än. Fyra dagars ledigt borde väl ha lugnat sinnet något?

För att fokusera på nåt helt annat visar jag de tre reafynd jag kom hem med ikväll. Höstens kalas och stadsvandringar är räddade för EmmaLi, de gula blanka stuprörsbrallorna mottogs av fyraåetthalvtåringen med ett från-tårna waaaaooo! och Milla slipper gå i uttvättade fjärdepartsärvda tishor heeela tiden! Fyrahundra spänn kostade kalaset och, nä, det känns inte bättre av att shoppa men en snäll kommentar om hur snigg jackan är skulle däremot göra det 🙂

1/8 - om back to the crime scene.
3/8 - om locket är nu på stian.
8 comments Lägg till din
    1. ♡ Jaaa! Skojigt att det tar en timme per disk att säkerhetskopiera… tror du de klarar sig utan mig här nere? Isf koms jag alldeles efter att gaddar är rena och blåsan tom!

          1. 😉 hittar jag ett limegrönt eller ett rååååsa så köper jag ett till mig själv också 😀 Skulle vilja ha matchande små söta glas också 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *