26/8 – om dagen efter ett bröllop.

Dagsens tips: deg åt alla!
27/8 - om boost á the värderingsman.

Det har varit dagen efter ett bröllop och det kräfvdes extra många timmar under täcket för att jag nu ska börja bli som folk igen. Men wow! Sicket väder! Sicken fest! Sicken brud! Sicken präst! Och sicka duktiga små barn vi hade!

20120826-233731.jpg

Ett stort fail var att glömma gråtservett till kyrkan, men rutinen räckte iallafall till att packa dansskorna till Rikssalen på fästningen! Surt sen då att Årets Stora Åskoväder (spöregn och blixtar så jag höll på att flyga ur sängen) drog över oss från klockan tre på natten fram tills att normala mänskor går till jobbet – om det inte är söndag… åskskraj är jag och det slog minst en gång i grannens åskledare (varberg energi), å kombon åsknatt/berusad/bakfull visade sig bli orättvist ogynnsam 🙁 men jag är så glad att brudparet slapp detta väder på sin dag! Å kanske föddes det några Ronjor och Birkar inatt?

Dagsens tips: deg åt alla!
27/8 - om boost á the värderingsman.
12 comments Lägg till din
  1. Fantastiskt skojigt! Inte för att vi är på stora fester så ofta och då är det ju extra roligt att ett av tillfällena är ett bröllop som liksom är lite mer ”städat och lyckligt” än vanliga storkalas kan bli 🙂

   Jodå. Ska inte klaga faktiskt. Vi har haft riktigt bra väder under våra semesterveckor – jag börjar jobba på riktigt på onsdag – och vi har fått göra några resor också. Själva då? Känns det okej nu när skolan dragit igång?

   Krams!

 1. Bröllop är en sådan trevlig tillställning att bevista. Jag blir alldeles mjuk och konstig inombords på sådana. Trots att jag inte alls har något behov eller ens lust att gifta mig var det bra att Vikingen inte var med på bröllopet jag var på i våras. Jag hade nämligen friat på plats. Så tagen var jag. 😛

  Jag gillar åskoväder men förstår varför andra kan vara rädda för dem. Det är ett mäktigt skådespel.
  Kram

  1. En fest för kärlek och lycka, kan liksom inte bli fel! Till saken hör också att den präst som vigde paret var samma som vigde oss och tjohoo han är ett sånt lyckopiller med energi och känsla och trots att han naturligtvis har vikt på det kristna budskapet väver han in det på ett så vackert sätt att även vi ”otrogna” förstår och håller med.

   Det kan ju ibland finnas rent praktiska orsaker till att ingå äktenskap (att ha gemensamma barn är ett sådant), för förutom att det kan bli en sjuhärlig fest med familj och vänner och ett romantiskt bevis på att två mänskor älskar varann så är det juridiskt tryggt att vara gift. Så haha, kanske var synd att inte Vikingen var med i våras 🙂

   Åska ja. Huvva. Ogillar starkt. Om det inte är på apsilut långt avstånd. Men… jag gillar det egentligen inte då heller!

 2. Jag blir alltid snyftig på både bröllop och dop – om jag inte är för närstående, för då är jag så koncentrerad att jag gråter en skvätt när allt är över.

  1. Det ÄR ju mycket känslor. Jag blir helt matt efter en vigselakt i kyrkan! Dop är också fint, men… inte fullt så stor urladdning som en vigsel!

 3. Åh, bilden är lika fin här!

  Nu känner jag att jag nog måste få ändan ur och snällt fråga om man kan tänkas få ett lösen till de skyddade inläggen… Känns ju för sjutton som om man halvt om halvt känner varann, människor man aldrig har träffat! Den är fantastisk ändå, den där cybern.

  Natti, natti!

  1. Men den är faktiskt lite mindre redigerad här än den är på Instagram… vilket säger en del om IG-bilden!

   Du har fått mail: klart du ska ha lösen vännen! För jo, det är så jag ser dig: hejja cybern 🙂

   Krams!

 4. Ullrika, du är så älskvärd kära vän, liksom många av våra vänner som var med på bröllopet!
  Så mycket glädje, kärlek och fina, goa människor på en plats! Det var en toppendag 🙂
  Dina barn är ursöta på bilderna och irl! Träffade dem på förskolan idag.

  Krama din fina familj! Vi måste försöka ses snart 🙂

  Therese

  1. Tessa min fina Tessa! TACK för att vi fick dela er kärleksdag!!

   Dina fina ungar är din avbild på många vis, jag hoppas också vi får möjlighet att träffas alla åtta snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *