28/8 – om sista natten innan allvaret.

Dagsens tips: tänk gärna ett steg extra, och med fördel på fler än dig själv.
29/8 - om en födelsedag, en dödsdag, en arbetsdag och en ridlektion.

Över fyra veckors semester och lite inköpsresa samt hemmajobb har nu lidit till sitt slut och inatt somnar jag för första gången på länge med vetskapen att väckarklockan måste vara korrekt ställd. Ah. Okej då. Klockan ringde när vi for mot Stockholm Fashion Week också, men det gills liksom inte 🙂

Om jag har jobbångest? Njä. Fast fråga mig istället gärna i övermorgon om jag har semesternostalgi… svaret lär bli ja! Men.. vi planerar löst för solig tvåveckorstrip till vårvintern; jag får väl haka upp mig på den om vardagen blir för grå!

Tjenixen!

ps. nyss blev det officiellt att Mitt Romney är nominerad som republikanernas kandidat i presidentvalet. huvva. Obama!! you must win!

Dagsens tips: tänk gärna ett steg extra, och med fördel på fler än dig själv.
29/8 - om en födelsedag, en dödsdag, en arbetsdag och en ridlektion.
5 comments Lägg till din
  1. Vårt lösa planerande blev bokade biljetter igår. Idag är sista dagen på SAS kampanjpriser, så vi bokade två veckor till värmen i början av mars.

      1. Jag blir stressad av att planera så långt i förväg! Men det gör många lusentappar! Och det kanske är bra att veta att resan blir av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *