31/8 – om klimatförändringar.

30/8 - om das vett.
2/9 - om en kund med all tid i världen.

I Peter Larsons ullisar-läser-alltid-med-igenkännighetsfaktor från ett påhittat paradis är senaste inlägget en känga med intelligent sula rätt i nyllet på förståsigpåare som dels tror att de är witty och dels missuppfattat hela grejen. Jag lånade ett argument i denna exkursion (läs: nosning) mot de missinformerade: “det krävs ju en aning insikt och tankeförmåga för att begripa skillnaden mellan det lokala vädret och ett globalt klimat”! Genialt Peter!

Längre ner i inlägget skriver han om rasism och om religion men när det gäller sånt och annat tossigt låter jag säkrast bli att uttala mig… iallafall en fredagskväll… och iallafall när jag håller på att somna vid köksbordet klockan halv tio…

Go’natt! – och önskar en trevlig indiansommarhelg!

30/8 - om das vett.
2/9 - om en kund med all tid i världen.
4 comments Lägg till din
    1. Åhå! Nu blir JAG stolt! Besök av dig gör mig ödmjuk.

      Tack för att du inspirerar! Lite skäms jag ju för att jag inte använde ett rent citat… hoppas du är okej med det? Syftet var att förkorta andemeningen, min förhoppning är ju att åtminstone nån hittar till din fantastiska blogg 🙂

      Tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *