3/8 – om locket är nu på stian.

2.8 - om att vara i ofas.
Dagsens tips: håll dig vaken på semestern.

Om det råkar bli alldeles tomt i nosarna över helgen varnar jag nu: vi är strax på väg till Peking! Nån fotboll kommer vi inte titta på, däremot kanske en å annan päls och fisk 🙂 Och de alltför mänskovana vargarna är la inom lås och bom nu?

Självfallet har allt inte gått särskilt smort. Igår eftermiddag fick t ex nya bilen för sig att signalera för öppen motorhuv, trots att den bevisligen och alldeles säkert är stängd. Jo tjena. Det planerades in en sväng förbi Volvo, och dessförinnan en tur till Kustbageriet och Fiskexporten, till nu på morronkvisten. Men hejja GSLen [läs: gasellen] som kom på bättre tankar och av sig själv ”lagade sig” igår kväll!? Dock. Omväg om hamnen togs och vad tror du om lerhummer* och smarrigt surdegsbröd som tack-för-att-vi-får-bo-hos-er-presang till östgötarna? För säkerhetsskull har vi garderat med lite blandad kompott mumsbitar (typ frukt, olivolja, kex, pesto, havssalt, marmelad, lite godis samt pippi-pärlplatta) i liten rottingkorg också – så vi inte står tomhänta om de västkustka läckerbitarna inte ”passar” 🙂

* havskräftor!

2.8 - om att vara i ofas.
Dagsens tips: håll dig vaken på semestern.
6 comments Lägg till din
 1. Jag tror nog inte att ni blir insläppta hos vargarna ens. Men det finns en speedwayklubb som heter så – där tar de kanske emot?

  För jag som bor i Sörping förstår direkt vilket Peking ni ska till! Vinka kan du göra, jag bor bara en kvart söderut.

  Ha det så kul! Själv ska jag till Vildmarkshotellet om två veckor, upptakt med jobbet.

  1. Jamen du, ATT jag vinkade! Nu for vi ju inte förbi dig direkt på din granngata (tyvärr), men iaf 🙂 jag satt faktiskt å funderade på om vi skulle kört till S-köping som idag – istället för vägen vi tog, den mot Vättern – men… jag är själv inte så bra på spontanbesök(ande gäster) så… vi kanske kan boka in en riktig date nån gång istället? 🙂

   Ha det så härligt på Vildmarkshotellet! Själv hade jag nog fått krupp på ett sånt ställe 😀 iallafall vid måltider och kvälls-/morrondax!

   Krams!

 2. Och jag liksom Bloggbladet här ovan hänger ju till utanför Sörping just nu, så jag hänger också med på Peking-linjen. Vi hoppar dock den parken i år till förmån för lite mindre attraktioner. Dock inte bestämt riktigt vad än.. 😉

  1. Men what liksom?! Var vi så nära varann!? MJAU!! Vad hittar ni på för skoj här (där)?

   Ska bli spännande att få läsa vad ni hittar på istället för the Mård of Cole!

 3. Det är mycket med det elektroniska. Vår bil får ibland för sig att den inte har olja. Plingar till och tvärdör. Lagom kul på polska smala vägar med tät trafik och ingen vägren.

  1. Heja bilar som är så elstyrda att de inte ens går att felsöka utan dator… Tur att det gick bra för er på alléerna i Polen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *