6/8 – om missat regn, missad jordbävning och kraschad back up.

5/8 - om att fastna på vägen!
7/8 - om hejja makens partnerskap med SMHI-appen 😉

Så är vi på västkustsk mark igen! Vi lämnade Visingsö i exakt rätt tid – sprang ikapp en något försenad färja – och mötte regnet som sen gjorde oss sällskap ända till Borås. Eller regn förresten. Det är en underdrift. Över två timmars skyfall är mer korrekt. Kanske reste vi med lågtrycket för inte tusan kan det nederbörda så förbannat under så lång tid annars?!

Havet utanför Halmstad drabbades vid vargtimmen inatt av ett jordskalv, som vi missade eftersom vi var i Gränna då. Minns hur en jordbävning för ca tjugo år sen fick mig tro att ett tåg passerade under huset. Det är ju inget att ”sörja” att ha missat, men ändå… jag gillar när det rör på sig 🙂 tur att det på våra bredd- och höjdgrader alltid bara rör sig om små plattförskjutningar. Så jag kan tillåtas skämta om det.

Mina nosar har legat nere ikväll. En lite förvirrad server-back up av min blogg låg bakom den och jag tror knappt nån – mer än min man och jag – ens märkte av det? 🙂

5/8 - om att fastna på vägen!
7/8 - om hejja makens partnerskap med SMHI-appen 😉
6 comments Lägg till din
  1. Förstår att ni inte är ledsna över att ha missat skalvet. Naturen är en mäktig kraft. 🙂

    Vilken härlig tripp ni verkar ha haft. Tack för att du delat med dig.
    Kram!

    1. Ja det var en riktigt riktigt härlig resa! Har just publicerat ett inlägg till, med några foton mä 🙂 kanske inte kan hålla mig från att nosa lite mer, bl a från Kolmården, men jag ska försöka att inte ta i så ni storknar! Du är så gullig som orkar läsa – och dessutom kommentera snällt om det!

      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *