Dagsens tips: tänk gärna ett steg extra, och med fördel på fler än dig själv.

Dagsens tips: fira kärleken!
28/8 - om sista natten innan allvaret.

Alltså. Det här är världens gnälligaste inlägg, men… hur reagerar du när du ser en sån här parkering?

Är det bara jag som tänker ”egoism”? I mina ögon kan detta också vara lathet som kan bli farlig… det bor en kvinna i den här fastigheten som stundtals åkt ambulans varannan vecka. Tilläggas ska också att bilen gifvetvis stod här längre än ”fem minuter” och att jag har annat för mig än att gnälla på usselparkerande hantverkare… men jag blev så nyfiken på hur andra resonerar! Är det ”skitsamma” eller ”fåntratt” (åt antingen mitt eller felparkerarens håll 😉?

Dagsens tips: fira kärleken!
28/8 - om sista natten innan allvaret.
5 comments Lägg till din
  1. Nej, så onödigt att göra såna typer av parkeringar. Men jag vet ju hur det brukar gå till, fick ta emot en hel del såna klagosamtal första åren jag jobbade med direktkund och ett visst telefonföretag som numera är uppdelat i tusen stycken och hälften har gått i konkurs. De teknikerna var experter på att blockera trafikleder… 😉

  2. O ja. Det märks så tydligt så här på semestrar också tyvärr. Vissa skulle man gärna ge ett skott i nacken (usch, nu låter jag hemsk). Men nej, JAG ser nog hellre till andra också – det känns alltid lite bättre då faktiskt.

  3. Det jag ser är att han inte ens BEHÖVDE ställa sig där, han kunde ha kört en halvmeter längre och så hade saken varit biff!

    OM man är precis i närheten av bilen och det rör sig om en snabb ”smash and grab” så kan jag tänka mig att parkera så, inte annars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *