21/9 – om Hay, Kartell och Howard.

20/9 - om zzz på förskolan.
22/9 - om att snika Facebook på vad de vill ha 😉

Vi har på allvar börjat googla uppdatering av vardagsrummet…

Jag vill!
Jag vill!
Jag vill!

Egentligen skulle jag vilja ha en liten familj Chesterfield att bunkra i med tekoppen (framför TVn) men det är nog till att utmana makens inredningsvilja för mycket 🙂 det blir väl en ”typ Howard” istället, som hos ”alla andra” :p

ps. Älsklingsmattan blev ju förstörd i badrumsrenoveringen, vi har fått nos på ett matbord men saknar stolar och gamla budgetsoffan är 14 år gammal: vad tror du då om någon av Pinocchio/Peas/Turf/Grass (Turf påminner väääldigt mycket om den som dammades död av rörmokarna), hyllningen Masters och ehum, en fuskvariant från Mio (vi får inte plats med en hörnsoffa men kan kompromissa med en sån här!)?

20/9 - om zzz på förskolan.
22/9 - om att snika Facebook på vad de vill ha 😉
11 comments Lägg till din
 1. Kommer bli kanooooon när vi velat färdigt!

  Tar by the way gärna chesterfield men jag tror vi får jobba lite mer först…

 2. Jag gillar stolarna! Jättemycket!

  Sen har jag lite svårt för den multifärgade bollmattan, men den är kanske jättefin i verkligheten!

  1. Det är lite ”tokiga” stolar för att vara hos konservativa oss, men jag har gillat dom länge och Tias hojtade topp! direkt när jag visade! Skoj! Kul att du tycker samma också!

   Runda mattan blir det nog inte men jag tycker den är så fin så den fick vara med i kollaget bara för det 🙂 men där är ju en i samma bollkonstruktion fast i dämpade (grå) toner, kanske blir en sån istället? Eller nåt helt annat eller ingen alls ;p

   Soffan då? Var det en diplomatisk tystnad på den? ;D

     1. Gör inte som vi gjorde och hitta något på more… Det tog rätt lång tid och mycket funderande innan vi gjorde investeringen, men inget annat var lika bra… Men fy fabian vad dyrt!

 3. Här bråkas det också om det är någon ”tröst” mycket upp och ner, tårar och samsas men leker mycket med varandra. Vi försöker att inte säga till ”hela tiden” och låta barnen bråka själva annars kommer dom nog inte lära sig hantera situationerna på egenhand om vi rycker in non stop. Prata sakligt (inte skrika) och vända på saker och ting och diskutera när barnen är lugna.

  Ibland är man ju inte mer än mänsklig och gapar vilket man inte ska! Men man får kämpa lite och bita ihop ibland och aaandas 🙂 Försök även ha dagar då ni gör något på tu man hand med ett av barnen också. Positiv inställning är något jag själv försöker ha och underlättar mycket! Bra mat & sovvanor för alla tycker jag är viktigt. Vet inte om jag är till någon större hjälp men nu har jag iaf skrivit lite hur jag ser på det hela 🙂 Stor kram till er!

  1. Nu blir det ju lite tokigt med den kommentaren här eftersom det inte har nåt alls med vårt vardagsrum att göra ;p men tack för input Erika! Vi tänker nog ungefär lika samma, förutom så mycket det där att låta dom fajtas klart för det funkar liksom inte. Blir kaos och tårar och slagsmål och om det kan hindras så gör jag faktiskt vad jag kan där. Men.. förhoppningsvis är det en övergående fas och emellan bråken är dom bästaste vänner våra små fina!

   Krams tillbaka!

 4. Chesterfield vet jag vad det är, men Howard? Där går jag bet.

  Vi renoverade vardagsrummet på nedervåningen för 5 år sen. Det har länge varit dags för vardagsrummet på övervåningen = jättestor hall. Men… jag törs inte ens ta upp ämnet, för vi sitter ju knappt däruppe sen barnen flyttade ut för många år sen.

  1. Det finns mängder av Howardmodeller idag men den klassiska brukar ses som en lite bullig brittisk, ofta lite svängd, soffa i färgglatt tyg med fluffiga kuddar, låga armstöd och mässingshjul som ”framben”. Om du ser en kommer du garanterat hojta ”aha!”!

   Haha! Det måste vara ett angenämt problem att ha för många rum. Här hos oss kämpar vi på på våra 125 femtiotals-kvadrat fördelade på fem rum. Det låter ju som att det borde räcka, men… vi hade så gärna velat ha ett separat TV-rum och ett vardagsrum (vi hade det innan det kom små barn) men vi får väl vänta tjugo år eller så? Eller… vinna på Lotto och bygga ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *