22/9 – om att snika Facebook på vad de vill ha ;)

21/9 - om Hay, Kartell och Howard.
23/9 - om bortasov solo, barnkalas solo, simskola, derby samt blä.

Dator och mobil (samt snart iPad) är nu – efter ett rätt evigt velande å vägande av förochnackdelar framåtillbaks – uppdaterade till Lion och iOS6. Men vetduva? Hehe, jag har hittills inte valt att utnyttja den generösa möjligheten att låta Facebook ta del över en allt större del av mitt liv!

Faktiskt undrar jag om inte alla uppköp, samarbeten och integreringsfasoner är desperata försök att inte tappa mark?

Instagram har de lyckats att inte ”förstöra” – än – medan samarbetet med Spotify gör att det idag INTE GÅR att skaffa ett Spotify-konto utan att registrera dig med ditt FB-dito. Att du däremot själv kan styra vad som visas i din logg verkar de flesta fått hum på nu, men hela grejen att det ska vara en inställning för att SLIPPA istället för tvärtom tycker jag är galet. Och. Jag gissar att jag inte orkar stå emot operativsystemens FB-integration för alltid… nåväl.

Nån som hänger på Google+? Är det nåt bra eller hamnar jag i samma träsk om jag går över dit? Å är FB idag vad MSN var igår? Men… icq någon? Jag längtar tillbaka till ”oh ouh”! ;D

21/9 - om Hay, Kartell och Howard.
23/9 - om bortasov solo, barnkalas solo, simskola, derby samt blä.
6 comments Lägg till din
 1. Spotify är för komplicerat för mig 🙂 Jag har ju inte Facebookkonto heller. Bara Linkedin.

  6 grader varmt idag här i Göteborg. Minns förra hösten. Då gick det att gå i sommarkläder med jacka till långt in i oktober. Borde gå ner och handla i Tuve Centrum. Känner inte för det. Ibland räcker det att bara vara.

  1. Spotify är inte dumt, om det inte vore för den onödiga FB-indoktrineringen. Fast du kan ju skapa ett fejkkonto på Facebook iofs? Dvs, ett som du inte tänker använda?

   Tänk, jag minns inte att det var nåt annat än regnigt förra hösten. Så olika det kan vara 🙂

   Välkommen hit förresten!

 2. Jag är inte med i Spotify, prövade, men upptäckte att jag inte har lust eller tid att lyssna på musik. Jag somnar alltid i soffan till mina bästa vanliga CD-skivor, mer behöver jag inte.

  Jag funderar också på all reklam i FB, jag ser att massor trycker på ”gilla” för diverse märken och affärer, men jag törs inte. Jag har förstått att jag kommer att drabbas av deras reklam för evinnerliga tider om jag klickar på gilla.

  Jag vill verkligen inte att FB ska ta över mitt liv. Och jag har lagt ner en del tid på att slippa uppdateringar om vad mina FB-vänner lyssnar på för musik. Onödigt vetande. Jag tycker att det är roligare att läsa deras spontana uppdateringar och funderingar.

  1. Nästan ALLT är ju reklam idag känns det som?! Jag vågar knappt lita på att ett ärligt tips från nån kompis i sin logg är ”på riktigt”!? Och nu är det så mycket ”du kanske känner…” och ”du kanske gillar…” att jag känner att inte känner eller gillar typ nån 🙁

   Jag fick förresten svar på tal ang det det är att posta sina Spotify-spellistor på fejjan, och det var att just den personen tyckte det var intressant att ta del av sina vänners musiksmak; det kunde ju uppstå nya bekantskaper! Å jo, det kan jag ju hålla med om, men jag tar hellre ett direkt tips än att klicka mig vidare via datorn. Har ju liksom du min mesta musik på CD – som jag iofs lagt in på mobilen, men ujuj så dålig kvalitet det blir?! buhuu Apple för det 🙁 Är kanske lite gammaldags på det viset ;/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *