26/9 – om ytliga hedbertar :)

25/9 - om att va lite usslig i nya soffan.
27/9 - om Tintin på tiotretton.

Vi var å provsatt/kände på önskade stolarna i förrgår! Känslan är 100% (materialet till trots) men bekvämligheten kommer inte riktigt upp i full pott: det är en karmstol med skön o djup sits och många vila-armarna-möjligheter, men ryggen är rätt ”knölig”. Detta löser man iofs lätt genom att flytta upp sittdynan (om man har en sån, å det har man 🙂 mot ryggstödet men jag blev ändå lite orolig; gör vi en dumhet? Okej, de kommer stå mer till betraktelse än som använd möbel – vi vardagsäter i köket – men ändå?

Letade därför upp en bild på en annan av Philippe Starcks Kartell-stolar (kanske den kändaste av dem?) Louis Ghost för att se om maken tyckte vi skulle fundera om och lämna Masters. Det tyckte han inte. Den rynkade Mattias-nosen övergick i stort leende först när han med ett bestämt och positivt JO! besvarade min fråga: Inte kan man väl köpa en stoljäkel bara för att den är snygg!?

Ridå. Vi personifierar utseendefixeringens ytligt bleka ansikte och stoltserar troligen med gatans ihåligaste argument. Men skitidet! Jag är hellre ytlig! 🙂

25/9 - om att va lite usslig i nya soffan.
27/9 - om Tintin på tiotretton.
7 comments Lägg till din
 1. Det är väl ni som ska ha stolarna? Vad spelar det då för roll av vilken anledning ni valt just de stolarna? Ytlig eller ej, ni behöver inte rättfärdiga era val för grannarna. 😉
  Snygg soffa, förresten!
  Kram <3

 2. Klart snygg är ett argument! (men att jag gillar yta och är inredningsfåfäng vet du ju redan) Stolarna är snygga så det förslår!

  Dessutom, så länge de inte bara är snygga utan också hyfsat bekväma så ger det ju bara anledning att göra en förflyttning till nya soffan efter middagen!

 3. Har jag förresten sagt hur befriande det är med fler som oss som snabbt går till beslut när man väl bestämt sig för förändring!

  1. Nä! Men kul att höra!

   Ibland går det undan, men i andra lägen kan vi älta hundra år. Eller alltså, i huvudsak är det för att jag letar och rekar men inte får nån respons… när jag däremot får det; DÅ går det i ett hujj 😀

   1. Jo vi borde kanske, visst vore det kul med och sen händer inget alls. Sen plötslig ketchupeffekt och då går det undan! Men det är väl som du säger när båda väl är på samma spår finns det ingen som bromsar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *