2/9 – om en kund med all tid i världen.

31/8 - om klimatförändringar.
3/9 - om garanti och reklamationsrätt.

En dag hade jag en kund som på fullt allvar menade att vi ”inte hade stängt så länge han var kvar i butiken”. Hans fru försökte få honom förstå att söndag kväll var fel kväll att tjôta på och eftersom han trots allt verkade var en ganska skojig filur frågade jag efter ytterligare sju minuters ”meningslösa frågor” (dom skulle inte handla, inte ens reka egentligen) var han jobbade så jag kunde få komma å snacka lite fem minuter efter utstämpling? Då trillade polletten ner – tror jag – och han lät sig av sin familj fösas ut ur shopen. Utan att köpa ens ett litet usb-minne. Samm pipel hävv nöu shäjm.. å jag ont om förståelse i såna här fall 😉

31/8 - om klimatförändringar.
3/9 - om garanti och reklamationsrätt.
2 comments Lägg till din
    1. Ibland måste du verkligen visa med idiot-tydliga exempel för att folk ska förstå. Det är lite sorgligt faktiskt… menmen. Det finns värre problem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *