30/9 – om en önskad solresa i vår.

29/9 - om vårt "nya" vardagsrum!
1/10 - om öppen dansskola, lunch med gäst (å ett inofficiellt dagsens tips), lekdejt och konstverkspyssel.

Vi pratar om att få sol på hedbertarna i mars men hujedamej, får nog jobba lite mer och inreda lite mindre vardagsrum då: mer än femti laxar för två veckor med familjen på Kap Verde. Okej. Inte dåligaste hotellet å så, men… plötsligt känns det som att jag kanske måste mer än umgås med goa kompisarna på Barnloppisen på Tullbroskolan i Falkenberg idag! Så. KOM Å KÖP! Kl 10-13. Aj niid få lite superfina små kläder sålda! 🙂

29/9 - om vårt "nya" vardagsrum!
1/10 - om öppen dansskola, lunch med gäst (å ett inofficiellt dagsens tips), lekdejt och konstverkspyssel.
13 comments Lägg till din
  1. Ja det låter troligt! Men den typen av resa är inte vad vi är ute efter 🙂 å andra sidan har vi inte tänkt lägga så mycket pengar heller, men våra två barn kostar ju i vissa lägen lika mycket som (eller mer än) en extra vuxen…

   1. Jo, när de fyllt två är barnen nästan lika dyra som de vuxna!

    Vi har ju konstaterat att för oss är det lika enkelt att åka dit vi åker som en charterresa. Så därför är vi tråkiga och fortsätter åka dit tills M är stor nog att uppskatta en annan typ av resor. Även om vi faktiskt funderade två gånger på om vi skulle åka charter istället, men sen hittade vi ju flygbiljetter till ett såpass bra pris att vi bestämde oss

    1. Men nää, det är väl inte tråkigt? Tycker det låter smart: ni vet ju vad n vill ha, ni vet vad ni kan få och ni ser till att det blir så!

  1. Ååh ge inte mer grubbleri om det där att jag måste publicera irriterande skrytinlägg ju 😉 fast dyk? det var väl ryggsim och fjärilssim med fenor som gick galant – fast det var kanske dom du menade? 😀

    1. Men dom dök ju inte i söndags? Eller… aah du menar iskuttet vid start? Hehe! Det såg rätt magplaskigt ut från min kant men du hade ju bättre vinkel 🙂 jag satt mest å oroades över att glasögonen (pappan såg väl inte att de satt i pannan) skulle åka av!

 1. Jag spanade lite på Mexico, men eftersom jag ska söka jobb och sånt så ja. Kap Verde förstår jag faktiskt inte varför det är så dyrt? Just nu har vi en prelbokad resa till Egypten i april. Jag måste ju ha riktig värme. Och vet inte om semesterlängd, annars reguljärt mot Asien. Kanske. I alla fall innan E fyller 2.

  1. Har också nosat lite på den sidan Atlanten men det verkar dyrt. Reguljärt är inte aktuellt för så ”kort” resa som två veckor men kanske nästa år, sista året innan eLi börjar riktiga skolan! För det är väl inte skolplikt i f-klass?! Kap Verde ja. Eller nä. Dyrt! Men det var ett väldigt fint hotell mä 🙂

   1. Fast reguljärt tar inte särskilt mycket längre tid, och är fasiken så mycket enklare än charter och senaste gångerna vi kollat faktiskt inte dyrare heller (när vi jämfört flygstol) Dessutom är ofta både avgångs- och ankomsttider sympatiskare!

    1. Det är varken avgångstid eller transfer det faller på: reguljärt blir alldeles oerhört mycket dyrare när det inte kan bokas förrän kanske nån eller några månader i förväg. Å enklare än charterpaketets all inklusive no need to use your brain at all är det då rakt inte :p inte billigare heller faktiskt när det handlar om den standard på hotell vi (läs: jag) eftersträvar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *